talvialet ja kevään ensimmäiset merkit

Tänään on tiistai, tammikuun 13. Ulkona on aivan mahtava auringonpaiste, kun piti olla kylmää ja sumuista.

M lähti aamulla kouluun, mä kaivoin sähköauton tallista kun mun kuorkissa oli lasit niin paksussa jäässä ettei ne hetken puhaltelulla sulaneet. Ei, me ei omisteta jääskrabaa. Sille ols käyttöä niin harvakseltaan ettei kannata. Vois sataa vettäkin, useimmiten talvella sataa, tai siis tihuttaa sellaista samanlaista sadesumua kuin ruokakaupan vihannestiskissä. Pihalta löysin kevään talven ensimmäisen krookuksen ja huomasin että pionitkin työntää silmua.
Laitoin M:n opelle ja jumppamaikalle sähköpostia et koululiikunta olis tänään syytä suorittaa kirjastossa. Kysyin M:lta kumpi pe sillä on tänään, niitä kun on kaksi, siis jumppaopeja. Kysyin et onks se se Mr Larsen ja M vastaa reippaasti et ei, se on Mrs Volleyball (lentopallo). Katson tytärtäni ja sanon et mä tartteen sen oikeen nimen. M vastaa et sen oikee nimi on Mrs Volleyball. Mä katson Feddeä, Fredde katsoo mua ja me molemmat ratketaan nauruun. M ei ole koskaan kuullutkaan lentopallosta, eikä sillä oo aavistustakaan miksi meillä on niin hauskaa. Pienellä etsimisellä löydän lentiksen sähköpostin ja mulle selviää et sen nimi on sittenkin Mrs Bolibol.

Jannut jäi edelleen sairastamaan. Molemmilla tosin kuumetta enää 37 ja rapiat päälle, mietin miksei muihin virustauteihin kuin influenssaan ole onnistuttu kehittämään lääkettä. Kyllähän meillä ne rokotteetkin tosiaan on, mutta virus teki tepposet ja otti ja muuntui. Rokotteesta on kuitenkin se hyöty että se edelleen lieventää tautia. Se tyttö joka eilen kuoli influenssaan, ei ollut saanut rokotetta. me päästiin tästä taudista aika helpolla. Kiitos rokotteen ja sen tamiflun.Rakensin jannujen kanssa junaradan. Kohta lupasin raksata legoilla.

Välissä klikkasin sähköpostissa vaarallisen näköistä linkkiä, ei olis pitänyt, tai ehkä oli hyvä että klikkasin, tulipahan "säästettyä" taas rahaa. Hyvä et säästyy, tän influenssan myötä me ollaan poltettu apteekkiin jo $600 ja lääkäreihinkin pitkälti kolmatta satasta.
En voinut ohittaa, kun ostoskoriin hyppelehti vaan säästettyjä pennosia vaatteitten mukana. $217 ostosten hinnaksi kun jäi vaivaiset $68. Ostin isoa, mennee vielä syksylläkin. Pehmeitä ja mukavia, sellaisia et kelpaa näille meidän aistiyliherkillekin.

Kommentit

Lähetä kommentti