keskiviikko 14. tammikuuta 2015

KaPow

Kerro meille iltasatu. Ai minkälainen? No sellainen jossa on supersankari, sen nimi on KaPow. Aha, no mä kerron... Sivuhuomautuksena todettakoon että laiska mutsi mieluummin kertoo kuin lukee iltasatuja. Kertomalla kun pääsee säätelemään tarinan pituutta ja sisältöä.Olipa kerran talo. Talossa oli kaksi kerrosta, yläkerta ja alakerta. Talon yläkerrassa oli huone ja huoneessa oli sänky. Sellainen, jossa oli yläsänky ja alasänky. No siinä talossa jossa oli yläkerta ja alakerta ja yläkerrassa se huone jossa oli se erikoinen sänky. Siinä talossa asui kaksi poikaa, eikä kumpikaan pojista halunnut nukkua yläsängyssä. Ne nukkui yhdessä siinä alasängyssä, päät samalla tyynyllä. Illalla kun talossa oli hiljaista, sängyn alta kuului ääni; ”kop, kop, kop”. Jos kukaan ei vastannut, kuului sama ääni uudestaan, ja jos kukaan ei kolmannellakaan kerralla vastannut koputukseen, ryömi sängyn alta esiin pikkuruinen KaPow. KaPow tarkisti nukkujien peitot ja kävi niissä toisissa huoneissa tarkistamassa että muutkin nukkuvat. Lopulta se meni alkakertaan ja söi välipalaa.

Yön KaPow pelasti pulassa olevia eläimiä, ja ennen aamunkoittoa se hiipi takaisin sisään, siihen taloon jossa oli yläkerta ja alakerta, ja yläkerrassa huone jossa oli sänky, sellainen sänky jossa oli yläsänky ja alasänky. KaPow pysähtyi keittiöön, avasi jääkaapin ja söi muutaman kylmän pinaattiletun. Sen jälkeen se tarkisti että kaikki ovat nukkumassa, ryömi takaisin sen sängyn alle, koputti sänkyä kolmasti ja nukahti.

Sellainen on KaPow.

Pinaattiletut

300g pakastepinaattia
2 kananmunaa
5dl mantelimaitoa (tai ihan mitä vaan maitoa)
1dl chian siemeniä
3dl täysjyvävehnäjauhoja tai ruisjauhoja
1tl suolaa

Sekoita tehosekoittimessa, anna turvota ja paista. Päihittää Saarioisten äidin pinaattiletut mennen tullen.Lauma rakastaa pinaattilettuja, siis oikeesti R-A-K-A-S-T-A-A! Pinaattiletut oli niitten ykköstoive influenssan jälkeiseen yleiseen ruokahaluttomuuteen. Nam! Meidän pinaattiletut on sitäpaitsi yhtä vihreitä kuin ruoho.

Aamuaurinko oli tänään jumalaisen kaunis metsälammella. M hyppäs bussiin ja me Koiran kanssa hypättiin polulle jannujen edelleen nukkuessa ja Fredden ollessa palaverissa luurit korvilla meidän sängyssä.

Huomenna aamulla meitä odottaa San Diegon lämmin aurinko, Legoland ja muutama päivä kesää. Ihan parasta on lähteä lomalle 18 tunnin varoitusajalla. Muutaman meilin jouduin lähettämään... kolme koulua - check. Lauantain babysitteri - check. Koiran hoito - check. Shortsit laukkuun ja menoksi. Jopa M oli innoissaan tästä yllättävästä käänteestä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.