tiistai 6. elokuuta 2013

rantasää jatkuu

Ilma on kuuma, päivä vietetty lähinnä rannalla – no palaverissa kirkolla ja klinikalla tietty, ja L:n autokuskina - ja pää kumisee tyhjää. En muista koska oisin viimeksi uinut niin kuin tänä kesänä... Tottuneesti olin aamulla siellä palaverissakin uima-asussa - TAAS. Ensivaikutelma on ikuinen? Uusien ihmisten mielissä mä siis oon joku himouimari.

Jokaisessa mahdollisessa ja puolimahdottomassa välissä mä tuijotan tätä syksyn kalenteripohjaa ja mietin et mitä pitää muuttaa ja vääntää ja kääntää ja et mihin ihmeen väliin mä toivon niitä M:n ja K:n ST-ryhmiä. Toivon et mun arvaukset pitää paikkansa ja M:n kouluvuoro on iltapäivisin ja et K hyväksytään erityisopetukseen ja et se on iltapäiväryhmässä. Iltapäivä on aamupäivää todennäköisempi, koska ip-ryhmä on periaatteessa vähemmän haluttu. Mun kannalta sillä ei oo väliä. Mietin koska koulupiirintyypit palaa lomilta ja koska me saadaan jotakin selvyyttä M:n koulunkäyntiin... Mihin se menee? Koska? Mihin aikaan? Onko kaikki päivät pidennettyjä, vai vaan osa? Koska K:lle saadaan testausaika?MOPS palavereita pitäis tunkea sinne ja tänne, vajaa kuukausi aikaa alkuun ja kaikki on vielä ihan vaiheessa. Kai me tää vielä jotenkin raavitaan ja kaavitaan kokoon. Pienestä paniikista huolimatta olen innoissani. Meillä on hyvä ryhmä naisia kasaamassa tätä. Paljon tietotaitoa, osaamista ja intoa.

CB – se psykiatri – sanoi että lääkkeen vaikutuksen pitäis ruveta näkymään kohtuullisen nopeesti. Mä väittäisin että tämä päivä on sujunut keskimääräistä paremmin. Meillä on ollut vähemmän renaamista, vähemmän riitaa – ei lainkaan – ja M:n sietokyky muutokselle on ollut parempi. Myös syömisterapia meni tänään hyvin, muuten se tosin ei oo juur mitään syönytkään. En tiedä, ehkä tänään oli vaan tavanomaista parempi päivä kaikilla.


Huominen mennään matalalentoa. L on edelleen autoton – saa autonsa takaisin korjattuna huomenna – ja me lähdetään siis aamusta yhdessä. L töihin, M terapiaan, M terapiasta, lounaalle, M terapiaan, O terapiaan, M terapiasta ja koko ryhmä Lastensairaalaan nielurisalääkäriin ja sieltä hakemaan L ja sit L:n auto ja L kurssille... 


pojat lounaalla


mamman mussukka


kotona lapset valkkaili kuvastosta Halloween-asujaan...
toistaiseksi meille on tulossa lepakko, lohikäärme ja hämähäkkimies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.