ihan tavallinen tiistai

Jossakin vaiheessa tänään hukkasin päivän listan, mutta se meni jotakuinkin näin:


ihana syyssumu...

  • -          By 8:45am

o   M:n eväät
o   Muffinsit
o   O:n reppu
o   Punainen päivä
o   Email Mansi Feeding Group

  • -          After 9am

o   koulupaperit
o   Ilmapallot
o   MOPS

kotiin ajaessa aurinko paistoi...
  • -          11am

o   M:n bussi
o   Täytä koulupaperit
  • -          12pm

o   Hae O
o   Palauta koulupaperit
...
  • -          3:30pm Hae M

sieltä ne tulee - laput kaulassa

mulla meni noin 30 sekuntia kadottaa K tähän kaaokseen... se kai lähti seuraamaan jonoa tai mielenkiinbtoista reppua tai...

  • -          4pm Feeding Group


Sen lisäksi siinä paperissa oli sen aamuisen puiston osoite ja ajo-ohjeet. Autoon pakkasin vahingosta viisastuneena kolme kylpypyyhettä - liukumäkien kuivaamiseen. Ne tuli tarpeeseen. 


syksyn eka MOPS


Että sellainen päivä meillä tänään... koulusihteeri oli vähän hämmästynyt kun sai K:n koulupaprut takaisin kolme tuntia sen jälkeen kun olin ne hakenut, L ymmärsi oikein hyvin että mulla on kiire saada se kouluun.

Mun piti tehdä makaronilaatikkoa, en ehtinyt. Kaivoin pakkasesta appelsiinikanaa ja ruokin lapset vähän ennen seiskaa, olis pitänyt ladata se riisikeitin ennen kun lähdettiin hakemaan M koulusta.


Ystävä nimitti tätä riisifaksiksi - riisikeitin on ehkä yksi kätevimmistä kodinkoneista

L tuli kotiin hetki ennen lasten ruokaa, se oli ollut luomassa suhteita – kaljalla. Suhteita pitää pitää yllä kun on konsultti. Mä löysin M:n repusta koulukuvalomakkeet ja mietin miten paljon maailma onkaan muuttunut. Kaadoin itselleni oluen ja preppasin M:aa torstaiseen paloharjoitukseen.


koulukuviin saa valita haluamansa taustan sadoista vaihtareista ja paketinkin saa koota just tasan mielensä mukaan - Täh!

Huomenna on keltainen päivä. Aamulla M:n sos.taitojen ryhmä, toimintaterapia, K:n sos.taitojen ryhmä ja O:n toimintaterapia.Kommentit