tiistai 3. syyskuuta 2013

paloautoja ja limusiineja

Eka päivä oli mennyt hyvin. Oikeastaan neidon ensimmäinen päivä oli mennyt loistavasti ja noin miljoona kertaa kaikki odotukset ylittäen. Rva Juna kertoi sähköpostissa sen pärjänneen loistavasti, ja se itse oli sitä mieltä että oli kivaa ja voi mennä uudestaan torstaina. Lounas oli koskemattomana laukussa, toisaalta  - ekaa kertaa kouluruokalassa – en ihmettele, enemmän olisin ihmetellyt jos se olisi syönyt sen leipänsä.

Kriisi oli syntyä siitä että se tuli kotiin koulubussin sijasta limusiinikyydillä. Se olis halunnut tulla keltaisella bussilla eikä millään Cadillacilla. Siellä se istui, mustassa Escaladessa pienen pojan kanssa. Kriisi kuitenkin vältettiin sillä että sen koulukyyti limusiinin edessä ajoi paloauto, ja se paloauto meni sammuttamaan meidän naapurin ja ystävän palavaa autoa. Paloauto ja palava Toyota ohitti selkeesti sen orastavan tarpeen alkavaan kriisiin. Hyvä niin. Kiitos paloautolle ja palopojille iltapäivän ohjelmanumerosta. 

koulukyytiä odottaessa pojat löysi kynnysmatolta kuolleen yökkösen


M:n koulukyyti - Cadillac Escalade 
2 kommenttia:

 1. Hyvä mieli puolestanne ekasta hyvästä koulupäivästä!
  ~R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin meilläkin... ihanan levollinen mieli.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.