keskiviikko 4. joulukuuta 2013

onneksi on jo keskiviikko

Tonttu oli viimeyönä vetäissyt vitamiiniöverit... lapsilla oli hauskaa. Ehkä se ainakin toivottavasti pysyy terveenä... Haaveilin tilaavani autolle poronsarvet ja punaisen nenän Musta se olis ihan loistavasti Tontun projekti, mutta L oli toista mieltä.Sähkärin saa vasta 20. joulukuuta... jouluvalot ja autotallinovi on olleet eilisestä pimeenä, kaikki muu toimii. Jouluvaloista purettiin puolet ja vedettiin piuha sisälle ja nyt toinen puolisko palaa taas. Vastaava ratkaisu autotallinovelle ja nyt sekään ei enää ole ongelma. Sähkäri oli sanonut että kaikilla on sähköongelmia sään takia, no onhan se aika poikkeuksellista että päivälläkin on pakkasta, kaksi astetta. Mitä ikinä meidän sähköille eilen tapahtuikaan, se rikkoi taas yhden modeemin ja tänään sit jannujen kanssa jonotettiin uutta modeemia tovi jos toinenkin kyseisen yrityksen uudessa asiakaspalvelumyymälässä... tykkäsin enemmän siitä vanhasta, nopeasti ilman asiakaspalvelua.

talviaurikno

aamupakkanen ja päiväpakkanen


ei meillä sisälläkään hikoilemaan pääse, paitsi tällainen vaihdevuosiongelmainen

K halus itselleen oman lepakkoluolan ja hövelinä äitinä lupasin sille sellaisen. Lepakkoluola rakennettiin portaiden alle ja raksaprojektin yhteydessä löysin laatikollisen kirjoja ja toisen astioita... eihän ne vikat muuttolaatikot ole olleetkaan siellä vielä edes neljää vuotta. Astialaatikosta löytyi lähinnä perintökalleuksia, jotka kätkettiin keittiönkaappien ylähyllyille, pienten käsien ulottumattomiin... yllätyskirjalaatikon purin kirjahyllyyn ja mietin samalla miten käsittämättömän surullista on paperikirjan hidas kuolema.Rörstrand Ostindia, leimoista päätellen 60-luvulta
Arabian "sunnuntai"

M:lle pitäis varata joku silmien toiminnan evaluaatio... en jaksais nyt mitään silmäterapioita, kun se kuitenkin näkee ihan hyvin lukea edelläajavan auton rekisterikilvestä numerot; ”neljätuhattakolmesataaseiskytkuus”. Hammaslääkäristä saatiin onneksi puhtaat paperit, tai O:lla näyttäis olevan tulossa liuta ylimääräisiä hampaita. Onneksi sitä ei tartte miettiä vielä. K:n kalusto näytti onneksi normaalilta. Molemmilla jannuillahan on maitohampaissa poikkeavuus, epäilemättä aika sopivasti ns. geminitooth.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.