keskiviikko 11. joulukuuta 2013

joulukiireitä

Kinkku lilluu siis liemessään. Joulukortit on iloisesti lähettämättä... jopa ne sähköiset, opettajien joululahjoille olen uhrannut lähinnä kauniita ajatuksia panematta tikkua ristiin ja lastenkin joululahjat odottaa autotallissa paketoimistaan. Jokainen postilaatikkoon pudotettu joulukortti on omiaan aiheuttamaan ahdistusta, tai siis ajatuksen siitä että sillekin pitäis lähettää...

jopa O lähetti mulle joulukortin...

Eilinen meni rillutellessa... Tonttukin rillutteli pelaamalla Monopolia ystäviernsä kanssa. Aamusta oltiin MOPSissa joulukoristeita tekemässä, lounaalla Taideopen luona, M:n tokavikassa syömisterapiassa ja lopulta Supper Club ystävän joulunalusbileissä skumppaa juoden. Klinikalla M:aa odotellessa opiskelin lauantaiseen kokeeseen ja samaa puuhailin tänä aamuna kuluttaessani aikaa klinikan odotustilassa... Olkoonkin, että näin keskiviikkoisin se tahtoo mennä juoruamiseksi kun siellä istuu niin monta tuttua – samat perheethän ne erityistensä kanssa laukkaa siellä ja täällä terapioissa.
Tänään pitäis iltasella raahata itsensaä koululle treenaamaan näyttökokeeseen. Toisaalta musta tuntuu et osaan kaiken, ja jos tää jostakin jää kiinni niin ajasta. Mutta varmasti ei tee pahaa kerrata mieleen niitä sääntöjä siitä missä järjestyksessä mitäkin pitää tehdä. Kannustimeksi sain kutsun yhdestä lähisairaalasta haastatteluun, ei työhaastatteluun mutta vapaaehtoistyöhaastatteluun. Täällä kun ei sairaaloihin mennä edes vapaaehtoiseksi ilman hakemista ja suosittelijoita.

voi kun ne kaikki oliskin näin helppoja...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.