tiistai 3. joulukuuta 2013

jouluostoksilla

Muistan kuinka lapsena käytiin parhaan ystävän kanssa jouluostoksilla. Tavattiin Stockmannilla ja kierrettiin koko tavaratalo, ainakin kerran. Muistan kuinka hyasintit tuoksuivat ulko-ovella ja sen kosmetiikkaosaston ihanan tuoksun. Siinä vuotuisessa kierroksessa oli jotakin pyhää... uskon että se paras ystävä muistaa tuon vuotuisen retken myös.

Vuosien saatossa jouluostoksista tuli ensin hikoilua, sitten taiteilua piilossa lasten katseilta ja lopulta miltei sula mahdottomuus. Paketoinnista glögin äärellä joulumusiikkia kuunnellen katosi hohto ja siitä tuli enemmänkin liukuhihnahommaa... montako mun pitää näitä vielä kääriä? Oikeesti!

Jo kaksi vuotta sitten L mainosti ostaneensa kaiken takapuolellaan istuen, mä vielä uskollisesti kiersin hikisenä tungoksessa...

On joulukuun 3. päivä ja jouluostokset on hoidettu. Toissailtana napsuteltiin ja klikkailtiin lasten lahjat ja eilen hoidin L:n lahjat napsautellen ja klikkaillen lasten leikkiessä olkkarissa. Koira pitäis vielä napsauttaa ja klikata... huomenna saapuu ekat laatikot, ja siitä tasaisena vanana tuonne kuun puolivälin paikkeille. Ehkä paketointiinkin saadaan hohto ja joulu takaisin, kun niitä ei enää tartte nyhertää hikipäässä yhtenä iltana.


Suosittelen... napsuttelemaan ja klikkailemaan.

Jotenkin oon alkanut lämpenemään myös tälle ajatukselle ja ajattelinkin, että meidän perhe saattaa tänä jouluna ostaa omatuntonsa hiljaisemmaksi tällätavoin. 2 kommenttia:

 1. *huokaus*
  tarttis uskaltautua naksuttelemaan ja klikkaamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeesti vaan! Ihanaa ja kätevää ja vaivatonta ja helppoa...

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.