sunnuntai 8. joulukuuta 2013

jos sanani syön...

Sit jos mulla joskus on lapsia...
 • mä en ainakaan koskaan...
 • mun lapset ei ainakaan...

...jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön, ja sehän vei.

Eilen söin sanani ja seisoin jalkapallokentän laidalla ihailemassa omaa jälkikasvuani. Balettitunneilla oli selkeetä, että M:n tulevaisuus ei ole baletissa. Jalkapallokentällä oli yhtälailla nähtävissä että sen tulevaisuus saattaa hyvinkin olla jalkapalossa. Valmentaja kysyi meiltä että ihan oikeestiko se on aloittelija... Joo, ihan oikeesti. Mä näen jo tulevaisuuteni kentän laidalla ja viikonloput matseissa... inhoan pelkkää ajatustakin, edelleen ja yhtä syvästi kuin ennenkin.Iltapäivällä me vaihdettiin korkeakulttuuriin. Kävin pikaisesti lukemassa edellisvuotisen kokemuksen pähkinänsärkijästä... nyt se tiesi mihin mennään, eikä jännittänyt. Se pysyi kyllä paikallaankin, mutta istui enimmäkseen mun sylissä. Ja supatti mun korvaan kysymyksiä ja rakkaudentunnustuksia läpi esityksen.


väliajalla me nähtiin miten lavasteet vaihdetaan, lumi lakaistaan pois ja näyttämö toimiiVaikeuksia sille tuotti viime viikonloppuisen elokuvakokemuksen jälkeen ymmärtää, että ne on ihan oikeita ihmisiä ja ne esiintyy ihan oikeesti. Isompi asia oli yrittää selittää miksi napatanssijan napa saa näkyä, kun M on just saatu ymmärtämään että vaatteet olis hyvä pitää päällä ja paita alhaalla silloin kun ollaan ihmisten ilmoilla.

"oli ne sittenkin ihan oikeita"

esityksen jälkeen me käytiin pullakahvilla

2 kommenttia:

 1. Jee, jalkapallo on paras! :-) Juuri eilein seisoin 2*45 minuuttia tekonurmen laidalla katsomassa kun 14v poikani (ja joukkue, ja vastustajat) pelasivat. Pakkasta sellainen -5 ja vähän kyllä kauhulla katsoinmkun joiillakin pojilla ei ollut edes 'kalsareita' vaan pelkät shortsit. :-/ Että sellaista sitten teillekin tiedossa, tosin ehkä ei ihan niin extreme-oloissa? Kohta 9 vuotta me ollaan jo tätä harrastettu, pikkuvelikin (6v) samalla tiellä. Onnea kivan harrastuksen parissa! - LeenaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta LeenaK! Mä en vaan oo ihan varma onko musta tähän...

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.