tiistai 14. tammikuuta 2014

huima uimari

Seuraava auringonnousu Floridan palmujen katveessa. Aamut seuraa tuttua kaavaansa... ensin herää K, joka herättää O:n ja pian seuraan ilmestyy myös uninen M, muu seurue nukkuu vielä pitkään meidän neljän kahvitellessa ja katsoessa telkkaria. Kaikuvassa talossa on mahdotonta leikkiä hiljaa.

M katsoo telkkaria vol. 1

M katsoo telkkaria Vol.2Mulla oli tälle reissulle tasan yksi ihan konkreettinen tavoite, se saavutettiin eilen M:n oppiessa uimaan ja sukeltamaan. M:lla itsellään oli sama tavoite, se haluaa läpäistä uimarannan uimakokeen kesällä. Aamulla se vetää ekaks uikkarit päälle ja hyppää altaaseen ja viettää käytännössä koko päivän uimassa, välillä sen saa ongittua hetkeksi ylös syömään. Iso haava varpaassa ei juuri hidasta menoa, este se ei ainakaan ole ja illan sideharso vaihdetaan aamulla paketilliseen laastareita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.