torstai 9. tammikuuta 2014

muurahaisia, vettä ja hiekkaa

Muurahaisia on kaikkialla... seinillä, lattioilla, keittiössä, olkkarissa, kylppärissä. Ne on niin pieniä ettei niitä näe jos ei pysähdy katsomaan. O:n mielestä ne on mielenkiintoisia. K:lla on vaikeuksia kävellä. Puolittain koska se ei halua vahingossa astua niitten päälle ja puolittain koska se pelkää että ne puree. M kohauttaa olkapäitään.

Huomenna me muutetaan seuraavaan taloon, siihen jossa meidän piti alunperinkin olla mutta tuplavarauksen takia meille tarjottiin alkupäiviksi tätä taloa. Saa nähdä onko sielläkin muurahaisia, ehkä täällä muurahaiset on vaan osa elämää, asia jonka kanssa jaetaan elintila – en tiedä. 

M on oppinut uimaan, se ei vaan itse vielä tiedä sitä. Sillä on edelleen kellukkeet apuvälineenä, mutta niin pienet ettei ne sitä pinnalla pidä. K on oppinut potkimaan, ja osaa nyt edetä altaassa kellukkeiden ja sellaisen pötkylän kanssa. O istuu uima-altaan portailla ja liottaa varpaitaan.


On ihanaa olla lomalla. Ihanaa kun ei tartte sählätä ja kiirehtiä. Tärkeintä on uida ja leikkiä ja välillä käväistä vaikka vähän rannalla. Kuulumiset on lomaisia... kauheesti ei kuulu yhtään mitään... muurahaisia, uimista, kahvia, yhdessäoloa.

B ja Mkummallinen apinamies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.