perjantai 31. tammikuuta 2014

kun ällä sähköauton osti

L aloittaa sen autonostamisensa aina samalla tavalla, se kertoo ettei se missään nimessä ole ajatellut vaihtaa autoa... näin tälläkin kertaa.

L:n Focus asui meillä vuoden, vähän alle... tälle uudelle pitäis nyt asentaa oma sähkötolppa autotalliin, olkoonkin et sähkölaitos maksaa lystistä osan ja verottaja toisen, itselle jää vain muutama satanen. Just nyt se on tuolla autotallissa lykättynä ihan tavalliseen pistorasiaan, käytännössä samaan meidän arkkupakastimen kanssa... pakastin ja auto. Pakko myöntää että tällä kertaa uusi tulokas kiinnostaa myös allekirjoittanutta, eikä vähiten siksi että yön latauksella ajaa pelkällä sähköllä 38 km ja latauspisteitähän meidän viheriälässä alkaa olemaan tiheämmin kuin bensa-asemia... kauppakeskuksissa, sairaaloissa, lääkäriasemilla, kouluissa, ruokakaupassa. Jos miettii ajoreittinsä ja systeeminsä, ei bensaa tarvitse ostaa koskaan...
tankki täyteen - sähköä - suoraan seinästä


5 kommenttia:

 1. Aika makee!! =)

  / Älskling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, ja jotenkin absurdia laittaa auto pistorasiaan kiinni kun tulee kotiin :)

   Poista
 2. Meilla on toissa naille ihan oma parkkialueensa - topseli tolppaan ja auto lataukseen .... L ja mun puolisko J tulisivat hyvin toimeen: meilla tama keskustelu sahkoautosta kun on frequent topic. En olisi yllattynyt, jos taman viimeisimman tyomatkan jalkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko myöntää et oon aika myyty, näin parin päivän kokemuksella :)

   Poista
  2. Ne on aikas cool! Meilla on toivelistalle Tesla, sita on nyt katseltu, testattu ja mietitty jo jonkun aikaa......

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.