perjantai 17. tammikuuta 2014

spider monkey

Me käytiin eläintarhassa kylmässä ja tuulisessa säässä... puolet eläimistä oli sisällä ja toinen puolikas värjötteli majoissaan tai siinä ainoassa läiskässä. Kilpikonnille olin liian kylmä, käärmeille liian kylmä. Leijonat nukkui kaukana takanurkassa aurinkoisessa täplässä... Tuntui vähän hullunkuriselta käydä katsomassa eläintarhassa niitä samoja eläimiä joita meillä voi ihailla luonnossa, kojootteja, mustakarhuja, peuroja... etenkin kuin ne eläinparat kiersi hermostunutta hullunkehää ihmisten pällistellessä.

Mutta siellä oli sellainen veneretki ja veneretkellä katsottiin apinoita ja siellä oli ”Spider Monkeys”... Spider monkey pelasti koko retken meidän K:n kiljahtaessa riemusta: ”Mama! Look there are real spider monkeys!!!! I am your spider monkey!!!!” Ja kyllä, K on ollut mun “spider monkey” aina ja tämä äiti on ollut autuaan tietämätön siitä tosiasiasta että sellainen eläin on oikeasti olemassa. Tässä siis teille National Geographic:n tarjoilemana Spider Monkey ja mnuutama kuva siltä meidän veneretkeltä...

spider monkey mun kuvaamana


viimeisenä aamuna aurinko nousi vastarannan talojen takaa uima-altaan höyrytessä kylmässä aamussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.