torstai 26. helmikuuta 2015

elämä on uskon asia

Uskon Jeesukseen. Jeesus parantaa. Jeesus parantaa sairaudet ja Jeesus pitää meidät terveinä. Jumala pitää meistä huolta, jos ei pidä ja satun kuolemaan oli aikakin mennä, Jeesuksen luo – taivaaseen. Se oli Jumalan tahto, kaikille parhaaksi. Homeopatia parantaa. Homeopatia parantaa kaiken ja ehkäisee sairauksia. Elämällä tarpeeksi puhtaasti ja terveellisesti pääset tasapainoon joka estää sairaudet. Tasapainotilassa vältät virukset, rokot, syövän ja mahdollisesti myös luunmurtumat. Homeopatialla hoidetussa ihmisessä ei ole neurologisia ongelmia sen enempää kuin mielenterveydenhaasteitakaan. Onhan elimistö vahvistettu ja terve.

joo mä tiedän ettei tää oo sitä OIKEETA homeopatiaa

Epigenetiikan avulla sammutat huonot geenisi ja parannut kaikesta. Alkaa uusi, geneettisesti parempi elämä. Vahvat geenit vahvistavat sinua, tekevät elämästäsi paremman, tasapainoisemman ja terveemmän. Epigenetiikan avulla sammutat autismin, adhd:n ja parhaassa tapauksessa kai tasapainota mahdolliset kromosomivirheetkin. Muista että huonot käytöstavat periytyvät geneettisesti tuleville sukupolville ja he joutuvat sammuttamaan huonon käytöksen geenit. 

Aromaterapialla parannut kaikesta. Valelet jalkapohjiasi öljyillä, höyrytät ja höyrystyt. Vastustuskyky paranee ja taudit väistyvät. Vahvistat keskittymiskykyä, parannat sosiaalisia taitoja, hoidat mielenterveyttä ja elät elämäsi onnellisena, tasapainoisena. Aromaterapeuttisille öljyille ei voi olla allerginen. Ne eivät sisällä allergeeneja. Tutkin asiaa netistä ja näin on. 
Länsimaisella lääketieteellä on vastaus kaikkeen. Lääkettä siihen, lääkettä tähän. Kaikki hoituu, jos ei muuta niin veitsellä leikkaussalissa. Hätätilassa rikkimenneet elimet voidaan vaihtaa uusiin ja parempiin. Nappia huuleen ja huikka pullosta päälle. Elämä hymyilee ja maailma on kaunis, jos ei ole niin lääkitään lisää. Ojennat luottokortin apteekin tiskillä ja farmaseutti hymyilee. Sata, kaksi sataa, kolme sataa rahaa...Muistathan syödä itsesi terveeksi. Syö luomua. Syö lähiruokaa. Vältä sokeria. Vältä lisäaineita, väriaineita ja aromivahventeita. Älä ainakaan syö prosessoitua ruokaa – ikinä. Prosessoitu, ylikäsitelty ruoka tappaa. Jos ei välittömästi niin ajan kanssa. Prosessoitu ruoka, maitotuotteet ja gluteiini aiheuttavat autismia ja keskittymishäiriöitä. Prosessoitu ruoka alentaa vastustuskykyä ja siedätkin saada kaikki tappotaudit, olethan itse itsellesi tämän tilan aiheuttanut. Hyvät vanhemmat kasvattavat lapsensa elämään terveellisesti. Sokerista ei hyvän ihmisen lapsi ole koskaan kuullutkaan. Liikunta parantaa kaiken. Liikunta parantaa sairaudet ja ennen kaikkea ehkäisee niitä. Unohda vanha herja; ”urheilija ei tervettä päivää nää...” se on valhe. Liikunta on avain onneen ja autuuteen. Muutama maratooni vuodessa, etkä muuta enää tarvitse. Sohvaperunan sietääkin kuolla, pian. 
Valitse mihin uskot, olen valinnut omani. Ainakin tällä erää. Yritän valita oikein ja elää elämäni parhaalla mahdollisella tavalla. En tiedä onko siitäkään mitään apua loppupeleissä. Lopulta on kuitenkin kuoltava johonkin, vaikka kuinka onnellisena kuolisi. Meidän kaikkien on pakko lopulta antaa periksi ja kuolla. Se joka valitsee olla uskomatta yhtään mihinkään, uskoo siihen ettei usko mihinkään. On skeptinen ja kyseenalaistaa - kaiken. Onhan sekin tapa uskoa johonkin, siihen ettei usko mihinkään.10 kommenttia:

 1. Aika kärjistettyä tekstiä, mutta ihan kiintoisaa toisaalta! Eiköhän suuri osa ihmisistä kuitenkin ajattele tasapainoisesti ja yhdistele eri kantoja harmoniseksi kokonaisuudeksi, joka auttaa pärjäämään läpi elämän ja voimaan hyvin.

  Itse ainakin pidän tärkeinpänä asiana elämässäni uskoa Jeesukseen, mutta ymmärrän, että Hän ei ole luvannut parantaa kaikkia tai edes suurinta osaa ihmisistä esim ihmeparantumisen avulla tänä aikana. Täysin ongelmaton elämä Jumalan yhteydessä on meille luvattu vasta tulevaisuudessa, kun Jeesus saapuu takaisin. Sitä ennen toki on ihanaa, kun voi elää hänen lapsenaan ja yhteydessä Häneen saaden tukea ja lämpöä Häneltä ja toisilta Hänen seuraajiltaan.

  Epigenetiikka taas ei ole mikään hoitomuoto vaan luonnontieteellisen tutkimuksen alalaji, joka tutkii sitä miten ympäristömme ja elintapamme vaikuttavat meihin ihmisiin, hyvinvointiimme ja sairastuvuuteen.

  En ole koskaan kuullutkaan, että kukaan väittäisi aromaterapian saaneen kovin kokonaisvaltaisia ja suuria muutoksia kenenkään terveydentilaan. Homeopatian on kerrottu suuria muutoksia saaneen aikaan ja se varmastikin hyvinkin pitää paikkansa. Tuskin sekään kaikille sopii. esim vuosikymmenet vahvoja lääkkeitä syöneet eivät yleensä saa siitä apua eivätkä esim elinsiirtopotilaat tai kaikki muutkaan ihmisryhmät.

  Koululääketiede on aika peruskamaa ja yleensä ihmiset tietävät sen rajat ja mihin se pystyy ja mihin ei.

  Terveellinen ravitsemus ja liikunta vahvistavat varmasti meidän kaikkien terveyttä ja sehän on vain hyvä, jos huolehtii terveydestään syömällä laadukkaasti ja liikkumalla sopivasti. Kukaan ei ole koskaan väittänytkään, ainakaan tässä blogissa, että ravinto tai liikunta ratkaisevat kaiken terveysasioissa.

  Minusta on hienoa, että ihmiset ovat löytäneet keinoja kohentaa vastustuskykyään ja itsensä tai lastensa terveyttä.Mitäpä siitä ärsyyntymään, jos jotkut haluavat kirjoittaa tai puhua myönteisistä kokemuksistaan ja tiedoistaan. Kerrothan sinäkin esim tiettyjen lääkkeitten vaikutuksista ja siitä, että olet niihin tyytyväinen.

  L.M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kukaan ei usko vaan yhteen juttuun. Blogien kommenttiosioissa kukaan ei yleensä vaan ala avautumaan kaikesta siitä mihin uskoo ja mitä pitää hyvänä. Harva on täysin mustavalkoinen ja keskittyy vaan yhteen asiaan elämässä. Yleensä me kaikki yhdistellään monia hyvinä asioina pitämiämme juttuja maailmankatsomukseksemme ja elämäntavaksemme.

   Epigenetiikkahan on just tieteenala, joka juuri osoittaa sen että hyvin monet asiat vaikuttavat terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tavallaan on sekä ilahduttavaa että stressaavaakin, että voimme itse valinnoillamme hyvin monipuolisesti vaikuttaa hyvinvointiimme joko hyvään suuntaan tai huonoon. Ja aina kaikkeen ei voi vaikuttaa, esim siihen, mitä kaikkia myrkkyjä sateitten tai liikenteen saasteiden mukana elimistöömme kulkeutuu. Mutta moneen asiaan voi vaikuttaa ja miksipä niistä ei sitten puhuttaisi. Sehän on perin hyödyllistä miettiä näitä juttuja.

   Jotkut voivat kyllä pahastikin stressaantua, kun näistä erilaisista valintojemme mahdollisista seurauksista puhutaan. Itse koen saaneeni sellaisista keskusteluista lähinnä vain hyötyä ja iloa, vinkkejäkin siitä, mistä asioista kannattaa itsekin ottaa lisää selvää.

   Poista
  2. Tosiasiahan on se että valintoja on loputon määrä ja jokainen joutuu valitsemaan tai saa valita ne mitkä itselle parhaiten sopii. Fredde keskittyy pohtimaan mikä auto olis paras seuraavaks ja minkälaisen grillin ostais ja olisko designtuoli a parempi kuin vaihtari b. Länsimaisen hyvinvointiyhteiskunnan ongelmia kaikki.

   Maslowin tarvehierarkiassa pitää olla aika korkealla että voi keskittyä pohtimaan näitä asioita.

   Poista
 2. On ollut mielenkiintoista lukea kirjoituksistasi siitä, mihin sä Yksis uskot ja mitä asioita ja toimintatapoja itse pidät hyvinä. On ollut jännää ja usein valaisevaakin lukea myös kommenttiosiosta lukijoittesi mielipiteistä ja asioista, joita he pitävät hyvinä ja toimivina.

  Sä kerrot mikä susta toimii ja miksi olet niin valinnut. Kommentoijat kerovat, mikä heillä on toiminut ja miksi he ovat valinneet kuten ovat. Reilua, että vain sä et täällä blogissasi julista, mikä on susta fiksua vaan usein annat muittenkin sanoa, mikä heistä on fiksua. Usein lukijasi eivät valitsisi niin kuin sä, Välillä taas kuulostaa, että ainakin osa on hyvin samoilla linjoilla kuin sä.

  Kerrot blogissasi monista terveysongelmistanne, autismista, ADHD.stä jne. Aiheet ovat rankkoja. Kaikilla ei ole niin paljon ongelmia. Kaikkien lapset eivät pure tai syö neurostimulantteja tai muuta sellaista. Monella blogisi lukijoista toisaalta on autistisia lapsia, ylivilkkaita lapsia, neurologisia ongelmia perheenjäsenillä tai itsellä. On myös vanhempia, joiden lapset ovat purreet tai purevat, ovat riehuneet, ovat olleet jotenkin vaikeita tai ovat.

  Sä kerrot sun ratkaisutavoista ja arvoista ja valinnoista. Ihmisyyteen kuuluu halu kommunikoida, ellei siis ole tosi pahasti autisti ja harva on niin autisti, ettei haluaisi kommunikoida ollenkaan ja myös siihen sisältyen vastavuoroisestikin. Sä kerrot, mikä susta on hyvä idea ja mikä susta toimii. No, moni muukin voi haluta kertoa, mikä hänestä taas toimii ja mikä ei. Vastavuoroisuuden halu, halu kertoa myös oma näkemys, on inhimillistä, se on ihmisyyttä.

  Varsinkin autismiin taipuvaiset haluu kertoo oman mielipiteensä, oman näkemyksensä asioista. Eri asia on sitten, ettei autistien ole aina helppo kuunnella sitä toisen kantaa. Mut hyvä, jos me ees yritetään myös kuunnella ja lukea toistenkin kantoja eikä vaan pelkästään julisteta omia mielipiteitämme. Vastavuoroisuus ja kuunteleminen on hyvä juttu...blogeissakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tottakai me, tai mä yritetään kuunnella myös muitten näkemyksiä. Pyrin siihen että olisin avoin kommunikaatiolle, vähintään ne omasta ajatusmaailmasta poikkeavat kommentit herättää ajattelemaan omaa näkökulmaa vaikkei ne sitä muuttaiskaan.

   Poista
 3. Ääni vikalle kuvalle! Se kruunasi tän :)

  VastaaPoista
 4. Elämä on valintoja. Hyviä, neutraalihkoja tai huonoja. Uskokin on valinta, hyvä tai huono. Moni uskoi, että Talidomini oli hyvä lääke raskauspahoinvointiin silloin 60-luvulla. Kovin moni ei enää usko niin. Moni uskoi, että DDT oli mainio tuholaistorjuja omaan puutarhaan. Kovin moni ei usko enää niin.

  Moni uskoo tätä nykyä, että Allahin tai Visnun palvonta on hyvä juttu. Tulevaisuudessa, joku kaunis päivä he mitä ilmeisemmin tulevat vielä toisiin aatoksiin.

  Se mihin uskoo ja mitä valintoja tekee, ei ole ihan sama. Elämä on valintoja ja niillä on väliä. Valinnoista ja uskosta ja valintojen ja uskon perusteista voi olla hyvä puhuakin tai kirjoittaa. Ainakin välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on nyt ihan pakko kommentoida tätä. Jotenkin musta vaan tuntuu että ne Allahin ja Visnun kannattajat ajattelee meistä kristityistä samalla tapaaa, siis että jonakin päivänä ymmärretään että kyllä se ihan oikea jumala on kuitenkin se Allah tai Visnu.

   Poista
  2. Niin ne ajattelee. Kaikki ei kuitenkaan ole totta ja oikein. Raamatussahan kerrotaan, että osa ihmisistä eksyy tai tahallaan ei edes halua etsiä Jumalaa.Muslimienkaan mukaan kaikki eivät ole oikeassa, samoin hindujen mukaan kaikki eivät ole oikeassa. Kaikki ei ole totta ja kaikki eivät voi olla oikeassa.

   Lopulta sitten käy ilmi, mikä oikeasti oli Jumalan tahto ja miten hän halusi meidän ihmisten toimivan. Itse en aina ole ollut kristitty vaan käännyin kristityksi aikuisena. Pidän Raamatun sanomaa luotettavana ja aidosti Jumalalta lähtöisin olevana. Sieltä käy ilmi Hänen tahtonsa. Viimeisenä päivänä käy ilmi onko näin.

   Poista