maanantai 22. huhtikuuta 2013

hyvillä uutisilla on hyvä aloittaa arki


Takaisin normaaliin... juhlat on juhlittu ja loma on takanapäin. M lähti kouluun ja jannut katsoo telkkaria ja haluu maalata vesiväreillä. Postissa odotti K:n toimintaterapian raportti ja edelleen mua häiritsee eniten se katsekontaktin puuttuminen sen evaluaation aikana... kyllä se vaan mua katsoo silmiin... katsoohan... mulla ei oo koskaan käynyt mielessäkään että sillä olis ongelma katsekontaktin ylläpitämisessä, ei ennen kun seurasin sen työskentelyä terapeutin kanssa.

Mä oon päättänyt ryhdistäytyä ja ruveta taas tehokkaaksi... kiitoskortit, poikien synttäreitten varaus, ne typerät keliakiatestit... tällä viikolla hoidetaan kaikki mikä on jäänyt roikkumaan, ei niinkään kiireeltä vaan ennen kaikkea omaa laiskuutta. Kiitoskortit nyt on mun mielestä olleet aina ihan typerä keksintö ja tunnustan heittäväni omani suoraan roskiin. Ei siis kannata tuhlata aikaa ja vaivaa ja rahaa muhun. Poikien bileitten varausta varten pitää taas mennä meidän asuinalueen toimistoon ja se on tän meidän ”kylän” keskustassa ja siellä ei oo parkkipaikkoja ja kolmen lapsen raahaaminen sinne aiheuttaa jo ajatuksena pienen hien nistatuksen... Ja sit ne keliakiatestit. Sen labralähetteenkin oon jo onnistunut tunkemaan jonnekin hyvään jemmaan ja miksi mulla nyt yhtäkkiä olis keliakia? Ei oo. Turhien verikokeitten ottaminen labrassa kolmen lapsen kanssa jotka ei siellä saa koskea mihinkään ja kopskee kuitenkin kaikkeen on turhauttavaa... en ole jaksanut hoitaa asiaa. Tällä viikolla mä ryhdistäydyn ja teen kaiken tän tuskaisan ja turhauttavan.

Tänä aamuna on taas tullut todistetuksi että kun yksi ovi sulkeutuu toinen aukeaa...  Mä oon viikon nyt surrut sitä etten enää pääse MOPSiin K:n terapia-ajan takia ja tänä aamuna oli sähköpostissa viesti et meidä Raamis alkaa taas. Jannut saa ryhmätoimintaa ja mä saan aikaa aikuisten ihmisten kesken. Aamun toinen hyvä uutinen oli se M:n kesäkoulu, se mihin sen piti mennä ja sit se maksoikin monta sataa... ne soitti sieltä äsken ja lupas laittaa koko summan vakuutusyhtiölle koska M kuuluu niin monen korvattavan terapian piiriin et ne pystyy sen jyvittämään.

Kerrankin lomasta ei tullut krapulaa vaan arki lähtee sujumaan vailla kitkaa ja akut on täynnä d-vitamiinia ja tarmoa. Ihanaa!

Viikon lista:
 • Toukokuun kalenteri
 • HOA:n toimisto
 • Labra
 • O:n terapiat
 • Kesäkoulun hakemukset
 • Raportti ravitsemusterapeutilta
 • K:n terapia
 • K:n kouluhakemus
 • M:n baletti
 • M:n terapiat
 • M:n viisvee lääkäri
 • Mun rintakirurgian klinikka
 • Opekokous

jannujen taideteos

2 kommenttia:

 1. Ihana ahkeruuspakkaus on kyllä se sun mies, terkut vaan SF:lle ;)

  Ja kivoja uutisia, ihan mahtavaa, että M pääsee summer schooliin!!

  Sitä jäin miettimään, että miten lapsen olisi pitänyt katsoa terapeuttiin? Ja anteeksi siis typerät kysymykseni, mutta haluan ymmärtää...

  Hieno taideteos pojilta (tää täällä nolona tunnustaa, että ei olla kotona kertaakaan vesiväritetty).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, silleen kuin nyt silmiin katsotaan. Kun puhutaan siis, ei sen kummemmin. Ei meilläkään maalaaminen ihan jokapäiväistä ole ja teillähän taidetta syntyy päiväkodissa kuitenkin :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.