lauantai 27. huhtikuuta 2013

kokovartaloelämys


Kiitos kaikille täinkarkotusvinkeistä! Niitä on muuten ollut aivan ylettömän mielenkiintoista lukea. Meillä on tänään kammattu lisää, heiluteltu teepuuöljyä ja ostettu teepuuöljyshampoota. Noin muuten oon rauhottunut. Mitään ei oo löytynyt ja kaikki vuodevaatteethan tuli jo eilen pestyä ja vaihdettua ja sitäpaitsi O:n peitto ja lakanat ja tyyny pääsi pesukoneeseen aamulla kun ne oli märät - pissasta. Se oli tyynen rauhallisesti istuskellut aamulla sängyssään ja pissinyt sinne sen sijaan et olis istunut siihen sängyn vieressä olevalle potalle.

Mun oppilaiden vanhemmat pitää mua varmaan maanisena tai muuten vaan hulluna kun hyppyytän ja juoksutan niitä. Välillä ne yrittää vaivihkaa istahtaa lattialle ja sit taas mennään... Musiikkileikkituokiossa ei tosiaankaan istuta ja soiteta ja lauleta. Me tanssitaan ja soitetaan, ja ajellaan autoilla, ja kieritään kuin koirat, laukataan kuin hevoset, hypitään kuin sammakko. Kyllä me lauletaankin, mutta välillä musta tuntuu että tää kokovartaloelämys pitäis nimetä musiikkileikkituokion sijasta musiikkiliikuntaleikeiksi. Ei haittais vaikka vanhemmat olis jumppavaatteissa paikalla.

Iltapäivä meni asioita hoidellessa... teepuuöljyshampoo, viinakauppa – saa sitä viinaa ruokakaupastakin, mutta viinakaupassa on isompi valikoima Bourbonia L:lle. On ollut leikkipaikkaa, ruokakauppaa... M istui autossa kaikki muut paitsi yhden kaupan ja sen leikkipaikan.

Kello lähentelee seitsemää. Lapset katsoo yläkerrassa Prinsessa Ruususta ja mulla paistuu illan vieraita varten uunissa leipä. Sama tuttu ohje, höysteenä kalamata oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja tuoretta rosmariinia.

Ehkä mulla on huomenna enemmän sanottavaa. Tänään potentiaaliset täit ja lapset uuvutti mut, ja se olut jonka join.

isäntämiehet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.