sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

säiden suosimat

Viimeiset kuvat paluumatkan varrelta... takaisin päästii samaan malliin kuin mennessä - kivuitta. Auliisti M tarjoili iPadiaan autossa pojille ja vuorotteli ja oli ylikelpoisosisko. Huikeeta! Upeeta! Vähän - tai aika paljonkin - uskomatonta! Kakskytminsaa saapumisen jälkeen  laukut oli purettu, puhtaat pyykit kaapissa, likapyykkikori tyhjänä, Koiran jalka paketoitu (katkennut kynsi), lapsilla ruoka edessä, mulla viinilasi ja L pihalla pesemässä autoa. Tässä kohdassa arvostan L:n järjettömissäkin mittasuhteissa liikkuvaa tarvetta siisteyteen... L pesi kaikki pyykit lomatalossa, L purki laukut... mä hoidin kauppakassit, Koiran jalan ja lapset. Kiitos L! Kiitos MPKL Koiran loistavasta hoitamisesta!

vesisade alkoi kun me istuttiin autoon

maiseman täytti kukkivat omenapuut

edessä seuraava sade

meillä ei oo aavistustakaan siitä mitä nää on, mutta aika makeita

tässä kohdassa kohta ykstoista vuotta takaperin L liukastui mutaisessa rinteessa ja syyttää edelleen mua siitä et halusin nähdä ne puhvelit
3 kommenttia:

 1. Ihanaa, et matka meni hyvin. Meilläkin lentomatka lapista sujui hyvin ja kotona oli lumet sulaneet ja kevät tullut. Nyt pitää vaan koittaa pitää jänis pois mun kukkamaista, krookukset se pirulainen jo veteli. Millaista jäniskarkoitetta teillä siellä on saatavilla? Kivääri?? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivääri varmaan tehoaa varmimmin. Kyllä meillä oli lupiinit taas lyhentyneet karkotteesta huolimatta... ehkä meidän pupu tykkää mausteista ;)

   Poista
 2. Ihanaa, että oli onnistunut loma!
  Ootteko kokeillut pitkäkorvien karkottamiseen kahvinporoja? Siis kahvinkeiton jälkeen käytetyt porot kukkapenkkiin. Pitäis kuulemma toimia, mä oon varmistanut kukkapenkkini lisäksi verkoilla, kun fasaaneja ei kahvi karkoita.

  Katja

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.