torstai 18. huhtikuuta 2013

matka uuteen lomataloonTekniset ongelmat hidatsaa kuvien lataamista kohtuuttomasti eli  saatte nyt alkuun pärjäillä matkakuvilla. Todettakoon että ensimmäistä kertaa ikinä matka oli suorastaan levollinen. Se jatkuva riitely-kitinä-taistelu-vinkuna-tappelu ja muitten kiusaaminen, yhdistettynä jatkuviin vaatimuksiin perillä olemisesta tai paremmasta viihdyttämisestä loisti poissaolollaan - osa kiitos menee iPadille, mutta vai osa. Perille saapui perhe leppoisissa tunnelmissa ja vanhemmat ilman tuskan hikeä ja nieltyä tarvetta kuristaa oma lapsensa.

Ekana päivänä ollaan käyty rannalla – kahdesti – käyty puistossa leikkimässä – kahdesti – hihkuttu innosta paikallisessa ruokakaupassa, kylvetty hot tubissa – kahdesti – ja syöty ja juotu. M totesi illalla nukkumaan mennessään että:”The first day is always the hardest. Isn’t it?” Äitinä todettakoon että se ylitti huikeimmatkin odotukset ja haaveet.

Uusi lomatalo on ihana, järvi ei ole meri - sori vaan - mutta sopii varmasti lapsille paremmin kuin ne jättiaallot, eikä täällä tuoksu suola. Vielä kertaalleen, ihana paikka. Kiitos lisää tätä samaa! 

matka käy vuorten ylitse

läpi tunnelien - mikä hauskempaa takapenkkiläisistä!

kiivetessä lumimäärä kasvaa...

...ja kasvaa...

...ja kasvaa...

huipulla ollaan pilvessä

ja sit lähdetään alastauko Leavenworthissä
saavutaan omena-alueelle... maistuisko omppu?


ja sit loppuu puut...


vihdoinkin perillä


maisema partsilta

...ja tien yli rantaan...

1 kommentti:

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.