torstai 4. huhtikuuta 2013

New Blog Love


Sain tunnustuksen Petralta blogista ”Ulkosuomalaisen äidin merkintöjä”. Kiitos Petra! Aion itse lukea Petran blogin kokonaan.Tunnustuksen ohjeet ovat seuraavanlaiset:

Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa
(joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme siis uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden ihanan blogituttavuuden.

Tunnustus jatkaa matkaa seuraaviin blogeihin:


Miks nää? No... piti valita viisi. Olisin mieluusti valinnut enemmänkin... Huomannette tietyn teeman? Päädyin valitsemaan ne blogit, jotka kertoo meidän ulkosuomalaisten elämästä maailmalla. Lähtökohdat on erilaisia, tavoitteet on erilaisia, toiset on olleet kauan, toiset vaan hetken. Joku on jo palaamassa Suomeen ja osalla ei ole aikomustakaan palata. Erilaisia näkemyksiä. Erilaisia näkökulmia. Koti-ikävää, vertailua ja muuta.


2 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta! Onpas mukavaa! Saanko olla huono ja jättää jatkamatta tätä eteenpäin? Mun on helpompi kehua blogeja sitä myöten kun sattuu silmiin, ja yritän aina muistaakin kehua ja linkittää.

    VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.