tiistai 21. toukokuuta 2013

maisemia ihailemassa

Me asutaan sikälikin mielenkiintoisessa paikassa että täältä löytyy ihan valtavasti ihmisiä joilla on loputon määrä rahaa. Yksitoista vuotta takaperin joku sanoi, että joka kymmenes asukas on miljonääri... veikkaan ettei toi lukema ainakaan ole pienentynyt. Meidän oma postinumeroalueemme kuuluu Yhdysvaltain kymmenen vauraimman joukkoon, ja siitä huolimatta tässä meidän katumme varrella on eläkeläisasuntoja ja tuettua asumista. Me asutaan tällaisessa "Arava"/"Hitas"/jotakin talossa, johon siis on tulorajat joihin jokaisen asukkaan on pitänyt mahtua. Tällä tavalla pidetään huolta, ettei ne rikkaat pääse linnoittautumaan yksikseen millekään kukkulalle.

Meidän tavistalo on kooltaan sellaista keskikastia, keskimääräisen perheen koti täällä on 186m2 (2000sqft). Jos kävelen kaksisataa metriä vasempaan tosta meidän ovesta on alkaa talot 300m2 ylöspäin ja jos marssisin ton kadun päässä olevan metsän läpi puolisen kilometriä puhutaan jo 700-1000m2, uima-altaista. omista hevostalleista jne.

Sunnuntaina käytiin ajelemassa siellä missä asuttiin ennen lasten syntymää ja samalla ihailemassa yhden kukkulan huipun maisemia. Tää on edelleen rakenteilla oleva asuinalue ja siellä se on ratkaistu niin, että tuettu asuminen asuu siellä alhaalla ja mitä ylemmäksi sitä mäkeä tie kipuaa, sitä kalliimmaksi muuttuvat talot. Viimeisenä kukkulan huipulla on asuinalue, johon jokainen jolla on varaa ostaa tontii, saa rakentaa sille tontilleen just tasan mitä tykkää, ja sieltäpä sitten löytyykin modernia huvilaa, italialaista villaa, arabialaistyylistä linnaa, kerikkalainen palatsi, tirolilaistaloa jne. Maisemat huimaa päätä ja sielua ja mäeltä näkyy maailman ääriin...Yksi oli myynnissä ja siinä talon edustalla oli laatikossa myyntiesitteitä... hintaa siinä ei lukenut, mutta jos tällaista taloa on ostamassa ei sillä hinnalla varmaan oo niin kauheesti väliä. 


Huomatkaa 2290 pullon viinikellarin, jonka on suunnitellut yksi alueen viinitiloista ja hissi,
makkareita tais olla 5 ja neliöitä 723m2 

2 kommenttia:

 1. lievää suureellisuutta tuossa asumuksessa, kukaties jopa minimaalista ylenpalttisuutta...?
  (hulppea, olisi jännää nähdä talo tositoiminnassa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä aina mietin et minkälainen ihminen haluaa asua tuollaisessa talossa. KUn musta tuntuu et jos mä voittaisin lottoamatta lotossa tai perisin jonkun ziljardöörin niin en mä sittenkään haluis noin asua, mutta jokuhan tämänkin talon on itselleen rakennuttanut.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.