torstai 9. toukokuuta 2013

muutama otos

Onni on vastaleivottu kauraleipä

...ja odotettu lähetys postissa


Pure Jenkki - tai älä pure, se sattuu

pihahupia... oisko ne kampaajalla, eiku parturissa?

iltapalaksi mansikkapirtelö kermavaahdolla

3 kommenttia:

 1. Ihku iltapala. Maistuis varmasti meilläkin. Tosin sokeri illalla takaa tuntien nukkumaanmenoveivauksen (vai mitä sun reseptissä on?).

  Mies tänään nukutti poikaset (neiti yöpäiväkodissa) mun ollessa kampaajalla/ripsihuollossa;) ja ihmetteli, kun pojat riehui vaikka olivat ihan uupuneita sisälle tullessaan. Kysyin, et mitä antoi iltapalaksi ja vastaus oli: pillimehut?!???!!

  Ei siis ihme, että sellaisen sokeritujauksen jälkeen virtaa taas riitti;) No, ne nukkui kun mä tulin:D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoo meidän lapsista joka reagoi sokeriin on O. Luinkin vasta että näillä "neurologisesti erilaisilla" lapsilla sokeri voi usein rauhoittaa :O

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Jostain luin tutkimuksesta, jossa oli selvitetty, että lapset riehaantuu lastenjuhlissa huolimatta siitä, tarjotaanko heille sokeria vai ei. Mutta meillä mä kyllä huomaan eron ja joskus buustaankin noita sokerilla, jos en esim. halua että nukahtavat autoon tms. Ja oman mielenrauhan takaamiseksi herkut tarjoillaan ruokien yhteydessä, niin ei sekoa nupit ihan kokonaan.

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.