tiistai 7. toukokuuta 2013

viimeisen kerran lonkka


Yhtä totta kuin se että kesä ja kärpäset kuuluu yhteen on se että kesä ja lasten laastaroidut polvet sointuu toisiinsa. Kaikkein suurin totuus on kuitenkin yhdistelmässä kesä ja tietyöt. Sanon vaan että... kun matkaan, johon ilman muuta liikennettä (yöllä) menee vartti ja normaalissa liikenteessä 25-30 minuuttia, saa vierähtämään toista tuntia alkaa sarvet kasvamaan päähän ja sille tietyöpojalle – ruma ja lihava äijä - joka kantaa sit stop-merkkiään tekee mieli näyttää kansainvälisiä käsimerkkejä... silloin pitäis jäädä kotiin eikä suorittaa yhtälöä koti-lastensairaala-koulu-Klinikka-lääkäriasema-apteekki, aikaa aamupäivä. Ilman ylimääräisiä/odottamattomia ruuhkiakin ja sössijöitä tohon matkaan menee näppärästi 30min+20min+20min+20min+25min = 1h 55min siihen sit lisätään vielä se aika siellä lastensairaalalla ja koululla ja Klinikalla ja lääkärissä.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt istutaan pihalla, pojat leikkii vesipöydän kanssa autopesua ja kohta lähdetään balettiin. Välillä kaivan tikkuja neulalla K:n jaloista kun se itsepäisesti kulkee paljain varpain. Balettiin ei onneksi mene kuin reilut viitisen minuuttia, säällä kuin säällä, kesät talvet.

Tää oli nyt tälläerää viimeinen visiitti sairaalalle. Ortopedi on julistanut M:n lonkan tervehtyneeksi ja on todettu ettei pysyvää vahinkoa päässyt syntymään. Lääkäriä kuunnellessa mä mietin taas minkälainen lottovoitto se oli että selvittiin leikkauksella ja antibiooteilla, sitä se ortopedikin sanoi. Lonkka kasvaa normaalisti ja kaikki näytti kuvissa kaikin puolin hyvältä. Neiti on muuten kahdessa viikossa kasvanut pari senttiä.

M:n lonkkaa kuvataan

aamiainen lastensairaalan odotustilan Starbucksista


Klinikalla meidän luottoterapeutti lupas kaivella kalenteriaan ja löytää K:lle toisen terapia-ajan ja lääkärissä lääkäritäti määräs mun niskajämähdykseen uudet tropit. Pelkkä panadol mitään auta, eikä kylmä eikä kuuma eikä salvat tai venyttelyt. Nyt otetaan järeemmät aseet käyttöön ja ensi yönä mä ajattelin nukkua kuin laho tukki. Kaikki hyvin ja niska siis jämähti ensin rattaiden työntelystä siellä eläintarhassa ja sit puutarhatöistä perään. Sunnuntaiaamun jälkeen pää ei oo kääntynyt sen enempää oikeelle kuin vasemmallekaan. Mielenkiintoisin osuus tätä lääkärikeikkaa oli K:n muisti, me ei täällä yleislääkärinvastaanotolla kovin usein käydä ja jo pihaan kurvatessa K totes et ” Oh, this is the place with the pirate ship for horsies...” – Hetken olin ihan et täh! Ja sit muistin et kyllä. Niillä on odotustilan nurkassa Nooan Arkki aka Pirate Ship for Horsies. Hetkeä aiemmin K:n terapeutti oli kehunut K:n ilmiömäistä kykyä muistaa asioita.

O tekee hommia Klinikalla

nehän on kuin kaksoset


Balettiin ei tänäänkään mennyt kuin viitisen minuuttia ja me poikien kanssa vietettiin tunti joenvarren puistossa. Baletin jälkeen käytiin vielä nopeesti kirjastossa ja nyt päivä on pulkassa. 

pojat odottaa pihalla M:n bussia

kasa

vanha asemakarhukävelyä takaisin balettikoululle - real life fysioterapiaa

M kirjaston portaissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.