tiistai 14. toukokuuta 2013

si-si-sisustan

Vuosien saatossa ollaan huomattu että meidän sisutustrendit kiertää kaupasta toiseen. Herää kysymys kiertääkö meidän mieltymykset oikeesti, vai onko näissä tietyssä liikkeissä kiertävä tyyli... Noin isommassa mittakaavassa täältä löytyy kolme isoa sisustusketjua - en laske Ikeaa mukaan - ja me käytetään niitä kaikkia vuorotellen... uusin tulokas meidän kulmilla on Room and Board, siellä mulla ei oo varaa käydä edes vessassa. Noin muuten me kierretään Crate&Barrel:n Pottery Barn:n ja Restoration Hardware:n väliä. Se mitä kaipaan meidän kulmille on ne Crate&Barrel:n sisarukset West Elm ja West Elm Market.

Meidän tuoliprojekti - siis ruokapöydän tuolit - tais alkaa joskus vuoden 2005 tienoilla ja siitä saakka ollaan etsitty meille uusia tuoleja. Vanhoja on maalattu ja korjattu ja maalattu uudestaan ja sit taas maalattu uudestaan. Ja sit on kierretty kauppoja ja haaveiltu ja odotettu sitä hetkeä kun "the" oikea tuoli osuu kohdalle. Niitä oikeita tuolejahan on sinänsä maailma väärällään, mutta kun tässä yhtälössä pitää huomioida myös se, että tuoleja tarvitaan kahdeksan ja että ne pitää myös maksaa ja että tuolien käyttäjien ikä vaihtelee 2 ja 60 vuoden välissä... Yhtälö on osoittautunut vaikeaksi.

Kunnes... me oltiin viikonloppuna Seattlessa ja hullutuksena asteltiin kolmen lapsen kanssa sisustusliikkeeseen ja törmättiin siihen tuoliin. Varovasti käänsin hintalappua ja arvelin, että kyllä siitä varmaan saa kolminumeroisia lukemia maksaa ja se kertaa kahdeksan plus tax ja... tadaa, ne oli poistomyynnissä ja superalessa ja näin me tilattiin meille uudet tuolit hintaan $39+tax *8 = $340... tuskin maltan odottaa!

Restoration Harware julkaisee kuvastonsa kai kahdesti vuodessa ja ne on meillä vierasvessan lukemistona... pääkuvastossa kun on useampi sata sivua...

Mä haluun valokirjaimia...

näitä on meille tulossa se kahdeksan kappaletta

2 kommenttia:

 1. Kivat tuolit, tykkään tyylistä! Sulla on siis ilmeisesti aika skandinaavinen maku, tuolit kun ovat Arne Jacobsenin kuuluisan seiska-tuolin kopiot. Voisit joskus tehdä sellaisen sisustuspostauksen teiltä, vaikka sun suosikkipaikat kotoa :)

  -3:n äiti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän oon siis aina halunnut ne seiskatuolit vaan eipä niitä meidän rahoilla ostella. Sit ollaan etsitty laadukkaita kopsuja ja viimeinkin natsas :) RH kun on erittäin arvostettu sisustusliike, mihinköhän sitä vertais? Vepsäläiseen? Apua, en mä tiedä.

   Mitä meidän sisustustyyliin tulee niin ollaan itseasiassa hyvinkin epäskandinaavisia ainakin tavallaan, kun meillä on paljon värejä ja tummiakin sävyjä. Minäpä napsin jossakin välissä vähän tuoreita kuvia :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.