keskiviikko 22. toukokuuta 2013

candyland


Eilinen iltapäivä meni kokatessa sitä Supper Clubia varten, onneksi lopputulos oli vähintäänkin herkullinen... ja pelatessa lautapelejä lasten kanssa.

meksikolainen lettukakku


Tarkennetaan tätä lautapelifaktoria vähän... ensin pelattiin lasten dominoa nelistään ja ehkä viiden minuutin kohdalla K heitti kaikki ja kaikkien nappulat ilmaan ja sai häädön yläkertaan. Me jatkettiin kolmestaan vielä kolme varvia ja sit siirryttiin M:n kanssa pelaamaan ”Snakes and Ladders”. Tää peli keskeytetiin siinä vaiheessa kun M ei enää jaksanut keskittyä tähän peliin, joka ei lopu koskaan. K jäi kärttämään et pelattais karkkipeliä ”Candyland”, siis sellaista yksinkertaista lautapeliä jossa edetään korttien värimerkkien mukaan, tyyliin yksi punainen tai kaksi sinistä tai... Mä en jotenkin uskonut että tää onnistuis, mutta kun K ei luovuttanut annoin mä periksi ja alettiin pelaamaan M:N ja O:n kylpiessä yläkerrassa - tässä vaiheessa K oli jo lentänyt ulos kylvystä käytöshäiriön iskettyä jälleen kerran. K jaksoi keskittyä peliin vajaan minuutin ja sen jälkeen sen pelaaminen oli vähän kuin ois pelannut spiidillä käyvän oravan kanssa. Jätkä oli joka paikassa, puhui ja pulisi ja kysyi ja osoitti eikä tiennyt mihin ilmansuuntaan oli menossa. Peli me sentään saatiin loppuun, kun mä valkkasin sieltä korttipinosta ”sopivia” kortteja.

Kai mun täytyy vaan alkaa uskomaan että toi täytyy viedä neurologille... eilen tulin Klinikalta kotiin kolmisivuisen listan kanssa... neurologeja, neuropsykologeja, psykiatreja. Viikon päästä, eiku kahden, noilla on kolmevuotislääkärit. Juttelen asiasta meidän lastenlääkärin kanssa.

L tuli kotiin grillikanan kanssa ja mä lähdin samalla ovenavauksella. Meillä oli aivan älyttömän hauska ilta, teemana Mexico. Kahdeksan naista, kahdeksan tarinaa, ikähaarukalla 39-72v. Se oli kuin sellainenitalialainen perhepäivällinen kaikki pulisee päällekäin ja käynnissä on yhtäaikaa neljä keskustelua ja joku esittelee jotain videota netistä ja toinen uuden keittiön materiaalivalintoja ja kolmas puhuu koulunvaihdosta ja neljäs kevään muodista. Tulin kotiin virkeänä ja virkistyneenä. Mä pidän näistä naisista, Ellenistäkin.

grillikana työmatkan varrelta $7.65


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.