lauantai 4. toukokuuta 2013

naapuritalkoot


Me ollaan oltu ulkona koko päivä. Lauma on juossut ja pyöräillyt ja uinut ja kastellut ja kastunut... L ja mä ollaan rakennettu kasvimaa, istutettu tomaatteja, kylvetty siemeniä, levitetty 14 säkillistä puuhaketta, laajennettu patiota, rakennettu grillille alusta, suunniteltu seuraavaa siirtoa, asennettu päivänvarjoon valot...

Kohta savustetaan lohi, viini on jo avattu. Naapurinpoika kävi pyytämässä M:aa ulos, mä olin mukana – tukena ja turvana, ja apuna keskustelun sanoittamisessa - ”Nyt voisit vaikka sanoa että...” Naapurinpojan äidillä oli entinen naapurinsetä leikkaamassa nurmikkoa, mukava mies. Naapurintäti ja entinen naapurinsetä joi olutta samasta pullosta... mietin missä entisen naapurinsedän uusi tyttöystävä on, ja auttaako entinen naapurinsetä naapurintätiä useimminkin. 

kesä ja kärpäset laastarit

mun kasvimaa... siellä toivottavasti kasvaa tomaatteja, retiisejä, rucolaa, salaattia, korianteria, kurkkua ja porkkanoita
4 kommenttia:

 1. Kivannäköinen kasvimaa. Munkin pitäis tehdä, kun lupasin neideille, että saavat istuttaa porkkanoita. Kuinkas syvästi sulla on multaa? Mietin kuinka syvästi porkkanat tarvitsee, kun meilläkin pitäis nurtsin päälle ryytimaa tehdä.

  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, eihän tossa oo multaa kuin parikymmentä senttiä mut noi meidän porkkanat on jotain super ruukkuporkkanoita... Tossa on siis toi puukehikko, sen alla sellainen suojakangas/muovi estämässä etanoita ja rikkaruohoja ja sen alla nurtsi.

   Poista
 2. Ihania istutuksia olette taas ahkeroineet. Tällaisessa vanhassa pihassa puutarhahommat on oikeastaan enemmän karsimista. Nytkin olisi iso kasa oksia jne. odottamassa hakettamista.

  Mä mietin, et uppoaako nuo tuolien jalat tuohon kivien joukkoon, vai pidetäänkö ne aina laatoilla? Tuo on niin kivannäköistä ja "keveää", kun ei ole pelkkiä laattoja, mutta mietin et toimisko meidän einiinkovinrauhallisella perheellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan hyvin toi toimii meidän yltiörauhallisella perheellä ;)TUolit on aika tukevaa sorttia ja lapsille koetan katsoa et takimmaiset jalat on laatoilla. Suurempi ongelma on K:n tarve syödä niitä kiviä ja sit meidän keräilijäluonne O jonka taskut on täynnä erilaisia kiviä ja ötököitä. Eilen se kanniskeli mulle sellaisia tuuman mittaisia muurahaisia...

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.