torstai 2. toukokuuta 2013

torstaina


Meille tuli kesä. Edellisen kerran tällainen kevät oli 2009. Olin raskaana ja odotin T:ta. Yöt on vielä viileitä ja aamulla tarvittaan Petteriä (heater = Peter = Petteri), iltapäivisin huidellaan kesäisissä lukemissa ja viimeistään alkuviikosta pitäis elohopean huidella jo lähempänä kolmeakymmentä. Sää tuo mukanaan pukeutumisongelman. M:n lähtiessä kouluun on kylmä. Kun se iltapäivällä tulee koulusta on kuuma. Turvaudutaan kerrospukeutumiseen ja polvisukkiin. Fliseen voi iltapäivällä tunkea reppuun ja polvisukat työntää makkaralle.

lähdössä kouluun


Varvas näyttää karseelle, rotanmyrkky pahentaa tilannetta.

Pitäis hyppiä suihkuun ja lähteä Raamikseen, ihanaa että tänään on taas pitkästä aikaa Raamis. Kahvia ja hyvää seuraa ja vähän Jeesusta. Pojat odottaa et ne pääsee leikkimään, nekin on innoissaan.

Huomenna mennään Korkeasaareen, eiku eläintarhaan. Me ja R ja R:n äiti S. Viikonloppuna laitetaan piha kesäkuntoon, savustetaan lohi ja syödään ulkona.

2 kommenttia:

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.