sunnuntai 19. toukokuuta 2013

mukava sunnuntai

Eilen illalla oli kivaa... kuvasta huolimatta liikun edelleen kahden lasillisen taktiikalla ja ajoin ihan itse oman autoni kotiin.  Ravintola oli kallis, ruoka korkeintaan keskinkertaista, mutta seura onneksi hyvää. Kotona olin jo iltakympin pintaan...

aamuseiskalta me oltiin jo Koiran kanssa kävelyllä... meillä on edelleen "marine flow" ja aamut on pilvisiä, iltapäiväksi saadaan aurinkoa.  Californiassa tää sää kulkee nimellä "June Gloom" mutta on ominaista koko Yhdysvaltain Länsirannikolle keväisin ja alkukesästä.

Herra Hortonomin aamuretki... O on pukenut "tutunsa" päälle ja kantaa helmaa kädessään... O:n tutu  on ikiaikaisen vanha unipussi, joka on siis leikattu alahelmasta auki koska mies vaan ra-ra-rakastaa sitä niin kovasti.


Aamupäivä meni kirkolla... ysiltä me sinne lähdettiin ja takaisin oltiin yhden aikaan iltapäivällä. Mä aloitin tänään vapaaehtoistyön siellä lastenhoidossa ja meinasin tintata sitä toista vapaaehtoista, sellainen vanhempi mummeli joka kävi korjailemassa näitten kaksvuotiaitten taideteoksia omasta mielestään esteettisemmiksi... tonne vähän keltaista ja tähän punaista ja mitäs jos ton pikkupetterin piirustukseen laitettais vaikka oranssia kun se on niin tylsän sininen... oikeesti!!! Arrrgh... Niin, ja kyllähän se mulle myös kertoi minkälaisia kaksivuotiaat on ja miten niitten kanssa kannattaa toimia - mulla oli siis omat mukana siellä luokassa (2x2v ja 1x5v)hippasen vajaat 111 litraa, eikä mun tankki ollut edes tyhjä (tankkiin pitäis mahtua 136 ltr)


Söin ison jäätelön yhdessä laumani kanssa samalla kun tankattiin mun auto ja tehtiin välttämättömiä ruokaostoksia..Tällä viikolla me syödään ribsejä, savulohta (savustan itse), kanaa... siitä suunnattiin pienelle ajelulle ja puistoon siihen kaupan lähelle... 

...ja ostettiinhan me M:lle uudet uikkaritkin. Tää on ollut hillittömän pitkä projekti, siis löytää jotakin muuta kuin kivat pikkubiksut viisveelle. Mä salaa vastustan aurinkorasvoja, koska uskon että kohta paljastuu miten kamalan myrkyllisiä ne on ja et auringolle altistuminen kohtuullisisssa määrin on ihan pikku juttu siihen verrattuna.

Nyt on lapset saatu nukkumaan ja meillä on ne ribsit grillissä ja punkkulasilliset nenän alla ja mä kirjoitan ja samalla jutellaan ja ihan kohta ajattelin mennä nukkumaan... valvominen ei sovi mulle... kymmeneltä kotiin tarkoitti puolenyön jälkeen nukkumaan ja kunnon uneen nukahdin aamukolmelta.1 kommentti:

  1. No just oli täällä yhdessä apteekkialan julkaisussa juttu siitä, kuinka aurinko ei oiskaan niin haitallista kuin ollaan luultu, rasvat ennemminkin. Ja että ihosyövän ja keskipäivän aurinko ei ookaan yhteydessä toisiinsa...Myös mä jään mielenkiinnolla odottelemaan tutkimuksia ja laajempaa keskustelua aiheesta.

    Minski

    VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.