keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

B-osa

Loppuilta meni vähemmän seesteisesti, tai siis aika tavanomaisesti.... L lähti kurssilleen ja me ruvettiin pelaamaan lautapelejä lauman kanssa. Eka erä Dominoa meni vielä ihan mallikelpoisesti, mut sit kun siirryttiin K:n lemppariin – ”Candyland” – alkoi touhu menemään kaoottiseksi. M voitti ja K halus selvittää kuka on toka ja lopulta meillä nappulat lenteli ja laatikot hajos ja kortteja saadaan varmaan keräillä sohvan alta vielä juhannuksenakin. K suuttui mulle vasta siinä vaiheessa kun kieltäydyin jatkamasta peliä sen takia ettei kukaan enää tiennyt missä kenenkin pelinappulat oli, ja siirtyi riuhtomaan ja paloittelemaan sitä laatikkoa ja vihastuksissaan heittelemään kortteja oikealle ja vasemmalle.Tän takia meillä ei kovin usein oo näitä peli-iltoja, K ei vaan kykene pelaamaan ilman että se köytetään kiinni ja on yks aikuinen joka hoitaa sen pelaamista.


Pojat nukkumaan ja mulle M:n kanssa leffailta – pitkästä aikaa. 

päivän toisessa asukuvassa kotiasu...
virttyneet pyjamahousut - Target, t-paita (täynnä reikiä) - Gap, flisee - ihan kohtuukondiksessa, Eddie BauerEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.