torstai 11. heinäkuuta 2013

sukkahousuvinkki

Mä en tiedä onko Pirkka-lehteä enää edes olemassa, saati sitten "niksi Pirkkaa" ja niksipirkan sukkahousuvinkkejä. Silloin kun vielä asuin Suomessa se oli ihan oikeasti olemassa ja mulla on niistä sukkisvinkeistä koottu kirjakin jossakin tuolla kirjahyllyjen uumenissa...

Mä oon aikani haaveillut sellaisesta härpäkkeestä, joka tulee käsivarteen ja sinne saa tungettua puhelimen lenkin ajaksi, jotta sitä ei tartte kanniskella kädessä kun joku ääliö on mennyt poistamaan taskut urheiluvaatteista... Ne käsivarsihärpäkkeet on muuten yllättävän kalliita kun viime viikolla sellaista satuin yhdessä alan liikkeessä katselemaan. En maksa $50 jostakin, minkä itsekin osaan tehdä. Päätin siis tehdä sen itse, ihan hienosti kuminauhasta ja tarranauhasta ja kosteutta kestävästä goretex-kankaasta. Käytännössä unohdin tän idean autuaasti, kunnes taas seisoin vaatehuoneessa juoksuvaatteissa ja ietin mihin helvettiin sen puhelimen taas tunkisin... rintsikoihin? Hölskyy ikävästi ja kastuu hiestä. Housuihin? Kastuu hiestä ja on olemassa vaara että se liukuu ulos shortsien lahkeesta... Keksin siis pikaratkaisun. Sukkahousuista.

1. vanhat mustat äitiyssukkahousut - ihan tavallisetkin kelpaa

2. leikkaa toisesta lahkeesta sellainen 40cm pätkä, alkaen sieltä varpaista ja  jos ei ole kantavahviketta. Jos sun sukkiksissa on kantavahvike, aloita nilkasta.

3. taita kaksinkerroin

4. pujota käsivarteen avonainen puoli ylöspäin ja tunke puhelin taitokseen - voila!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.