perjantai 12. heinäkuuta 2013

ymmärrys kasvaa

Sängynvaihtoleikki on taas käynnistynyt ja viimeyön O nukkui M:n sängyssä. Tästä seuras se että nukuttiin kaikki melkein kahdeksaan ja K oli leikkinyt itsekseen poikien huoneessa. Vuosien valvomisen jälkeen olen edelleen lähinnä hiljaisen kiitollinen jokaisesta hyvin nukutusta yöstä. Kallis hinta niistä tuli maksettua ja jälkikäteen en voi olla miettimättä et miks me ei haettu apua aiemmin?

Kun M kiukkuaa ja raivoaa autossa matkan kotiin, me todetaan yhteen ääneen et se tarttee omaa tilaa ja aikaa. Vuosi sitten oltais tuskin ymmärretty mistä kiikastaa. Elämä on helpompaa kuin ennen. M on kasvanut ja oma ymmärrys on kasvanut siinä samassa. Tuntia myöhemmin meidän kaikkien elämä on taas helpompaa ja sujuvampaa. K tosin edelleen liikku totaalisesti ylikierroksilla, ehkä mä vielä jonakin päivänä opin ymmärtämään sitäkin.


Ostin mintun ja istutin sen kasvimaahan.

miten ne aina onnistuu lähtemään liikenteeseen näin? Tällä kertaa kengät on paitsi eriparia, niin myös erikokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.