torstai 4. heinäkuuta 2013

klinikkakeskiviikko ja itsepäinen, itsenäinen torstai

Keskiviikko

Tänään ei  oo ehtinyt pysähtyä taas hetkeksikään... Aamulla piti ysiltä olla jo klinikalla ja siellä sit oltiinkin lounastaukoa lukuunottamatta ihan koko päivä. Kotona oltiin vähän ennen neljää... erilaisissa väleissä rupattelin sit erilaisten terapeuttien ja niitten assareitten kanssa. Lopputulemana; eka tyyppi oli omituinen eikä tiennyt lasten syömisongelmista mitään. Toka oli innokas, mutta mä en ollut kovin innostunut sen hinnastosta (raportti arviosta $1500) ja kolmas oli muuttanut ja sulkemassa praktiikkansa. Vietin siis iltapäivän käyden uudelleen läpi sitä saamaani lista ja soittelin seuraavan ”kategorian” puhelinvastaajat läpi.

M on ollut pahantuulinen aamusta saakka. Joko me ollaan siirrytty kesäloman kiukku-raivo-itku-tuskavaiheeseen, tai sit se on tulossa kipeeksi. Kesäkouluryhmän toimintaterapeutti kommentoi mulle sen olleen tosi ahdistuneen oloinen koko koulupäivän ja aamuinen sos.taitojen ohjaaja huomautti että prinsessa oli noussut väärällä jalalla sängystä. M:n oma toimintaterapeutti puhui kuntoutussuunnitelman kohdistamisesta entistä enemmän ahdistuksen hallintaan ja erikseen huomautti vielä ”neurological overflowsta” kasvojen alueella, tai siis siitä että se on lisääntynyt ja että M:lla on suu auki ja kieli ulkona jo aika helppojakin asioita treenatessa. Syömisterapeutti kävi kertomassa että viikoittaisia tapaamisia jatketaan kunnes M saadaan syömisryhmään viimeistään elokuun alussa.

M:n lounasKuka tarjois mulle vaikka jotakin lepo- ja uniterapiaa? Jaksaminen ollut aika koetuksella kolmen kiukuttelijan kanssa. Seitsemältä aamulla mulla seisoi K jo keskellä autotallia karjumassa kitarisat ulkona et hän ei tosiaan aio syödä mitään pannareita, vaan haluaa vohveleita. Söi kuitenkin kolme pannaria hillolla.

***

Torstai

Nukahdin eilen vähän kahdeksan jälkeen... mä oli totaalisen uupunut ja vatsakin oli kipee ja olo nyt vaan kurja. M jäi siihen mun viereen ”pelaamaan” iPadillään.

Kolmetoista tuntia myöhemmin hiivin alakertaan kohtaamaan laumaani... eka hyppää mun kaulaan ja sanoo haluavansa katsoa telkkarista jotakin muuta, toinen kertoo olevansa nälkäinen ja haluavansa vohveleita ja kolmas tarvitsee suklaapirtelönsä – ”NYT”. Musta on oikeesti huikeeta et ne säästää kaikki tarpeensa siihen hetkeen et ne näkee mun naaman... vain kaataakseen kaikki toiveet kerralla armollisen palvelijansa niskaan. Toistaiseksi kaikki on terveitä ja M edelleen kiukkuinen.

löysin tän Pinterestistä


Tänään on itsepäisyyspäivä ja liput liehuu saloissa. Naapurin grilli on jo kuumana ja mun pitäis leipoa itsenäinen vai itsepäinen kakku grillibileisiin. Illalla on ilotulitukset.

meidän lippu


Just nyt M järkkää Legojaan, O imuroi L:n kanssa autoa – tai siis, L imuroi ja O ajaa – ja K hyppii sohvassa katsoen samalla Barney’s joulujaksoa. L:llä on ekan lomapäivänsä kunniaksi maaninen siivouskohtaus ja mä istun tässä juomassa tokaa kahvikupillistani ja pohdin mahdollista lenkillelähtöä. 


1 kommentti:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää, toivottavasti on ihana ilta ja mukavat grillailut.

  Anteeksi, kun en ole kommentoinut, mä olin tänään ekaa päivää uudessa duunissa, JEE!! Ja siksi tietenkin kiinnostaa L:n duuni, mutta voin kysellä siitä tuolla toisellakin puolella, jos se juttu ei tänne kuulu.

  Mä oon lopettanut täysin stressaamisen meidän lasten syömisestä. Aiemmin olen murehtinut, että onko neidillä liian iso maha (äidillään kun on) jne. Mutta nämä teidän tuskailut on saaneet mut ymmärtämään, että pieni pulleus ei ole mitään verrattuna siihen tuskaan, jos lapsonen ei syö ollenkaan. Toivottavasti keijukainen saa apuja ja ruokakin alkaa taas maistua. Jaksuhali urhealle äidille. Varmasti sulle on vielä kauheampaa, kun sä teet niin paljon ruokaa itse.

  Tohon kaavioon kommentoisin, että meillä on iso muutos jo muutamassa päivässä, kun mies on jo katraan kera lomalla, kun meitsi on vielä duunissa. Tuntuu juhlalta, kun lapset huutavat ensin miestä pyyhkimään, katsomaan ja ihmettelemään milloin mitäkin. Ja samalla hiukan haikealta (mutta tätä en kyllä sano ääneen;)

  Olette ajatuksissa usein, anteeksi vielä kun en ole kirjoitellut normaalisti.

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.