maanantai 1. heinäkuuta 2013

kesäkoulu ja syömisterapia alkaa

Ihan alkuun lähetän pienen rukouksen sille joka sitä nyt tarvitsee... olette ajatuksissa ja sydämessä – koko perhe.

Meillä ihan tavallinen maanantai-aamu - tai no semitavallinen Ystävä - mutta siis heinäkuun eka, kamera käy aina kun muistan, lapset katsoo Jake and The Neverland Pirates ja mä kirjoitan. Aamusta leivottiin sämpylöitä - tai aamuhan se kai on edelleen - ja syötiin tuoretta leipää ja mansikkahilloa. Pojat söi, M järjesteli legojaan. Koira pyörii jaloissa ja esittää ei enää niin vienoja pyyntöjä päästä pissalle... niitä lienee pakko kuunnella.

Hetken päästä palaan lämpöä hohkaavasta aamusta sisään jääkaappiin ja asetun takaisin hautomaan takapuoltani tähän samaan kyökin tuoliin. O huutaa pyyhkimään ja elämä on ihanan tavallista.

Aamupäivällä ei ole ohjelmaa, iltapäivällä alkaa M:n kesäkoulu, se syömisterapia ja molemmilla pojillakin on terapiansa... iltapäivä asutaan siis Klinikalla. Mä toivon ettei mun tän päivän jälkeen tartte vähään aikaa pitää ruokapäiväkirjaa kenellekään. Pitäis kaivaa ne kesäkoulun käyttöohjeet jostakin sähköpostin uumenista. Mitä sille pitää pakata mukaan? Mitä pitää olla päällä? Tarvitaanko tossuja?

Mietittiin eilen L:n kanssa sitäkin vaihtaria et ne ehdottaa huomenna M:lle ahdistuslääkitystä. Selkeestihän sitä ahdistaa, ja pahasti. Elämä kun tuntuu olevan yhtä legotornia ja lajitelmaa ja sit sitä syömättömyyttä. Mitä tapahtuu syksyllä kun se uusi koulu oikeesti alkaa? Miten me selvitään siitä muutoksesta? Huomenna ollaan toivottavasti viisaampia ja meillä on ainakin seuraava osoite ja puhelinnumero ja paikka jossakin jonossa.


L:llä on enää kolme päivää töitä ja sit se on lomalla puolitoista viikkoa ennen kuin aloittaa uuden – lomattoman – työn. Torstaina juhlitaan itsepäisyyttä ja sunnuntaina lähdetään meidän autiomaamatkalle. 

M:aa selkeesti vähän enemmän jännitti kun naapurin poika tuli ekaa kertaa meille leikkimään. Niin jännitti muakin.

Lopulta ne onneksi kuitenkin leikki.

M:n salainen rakkas on sukkahousut... myös silloin kun ulkona on +38C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.