lauantai 13. heinäkuuta 2013

bilehileet ja karhunkaatajaiset

Mä oon elänyt koko päivän sunnuntaissa. Siis suorittanut kyllä lauantain ohjelmaa, mutta henkisesti mulla on ollut sunnuntai. L valittaa samaa. Saadaan yksi päivä lisää viikonloppuun, se toinen sunnuntai.

Mä rakastan tätä uutta systeemiä, jossa jannut nukkuu eri huoneissa. Me ei olla yli viiteen vuoteen saatu nukkua samalla tavalla kuin nyt. M:kin on nukkunut. Tänään se heräs ennen seiskaa ja mä vaan unisena mutisin et kello on tosi vähän levätään vielä vähän... seuraavan kerran katsoin kelloa ennen puolta yhdeksää, M kuorsas mun vieressä. O makoili M:n sängyssä tyytyväisenä, ovi auki. K on ainoa joka valittaa. Se sanoi ettei O avannut sille ovea vaikka se pyysi, ymmärrän O:ta.

L kömpi alakertaan joskus yhdeksän jälkeen, M vähän aiemmin. Me oltiin jo L:n tullessa ehditty rakentaa kaupunki Duploista; poliisiasema, paloasema, posti, kauppa, bensis... O oli kehno kauppias ja sai aikaan valitustulva, koska ei suostunut myymään asiakkailleen mitään. Aamiaisen jälkeen L kävi pyötälenkillä ja sit me käytiin Koiran kanssa omallamme. Hetken luulin jo tormänneeni siihen karhuun, mutta karhu osoittautui jonkun labbikseksi... se nyt vaan onnistui tulemaan niiiiiiiin osuvasti sieltä puskista.

Puoliltapäivin me lähdettiin naapuriin keijukaisbileisiin. M oli aika hukassa ja roikkui mun käsipuolessa suurimman osan ajasta, sen mitä ei keinunut tai hyppinyt pomppulinnassa. Odotetusti se ei oikeastaan syönyt yhtään mitään, mutta ei kai lapset muutenkaan kauheesti lastenkutsuilla mitään syö. Aikuisille oli tarjolla vaihtoehtoisesti skumppaa ihan raakana tai mimosa, valitsin mimosan ja haastelin tuttavan kanssa meidän erkoista - tai oikeastaan me puhuttiin ADHD:n hoitovaihtareista.L ja pojat haki meidät kemuista ennen kolmea ja loppupäivä vietettiin L:n uuden työnantajan kesäbileissä... K:n mielestä kaikkien aikojen parhaat bileet. En tiedä kuinka moni lukijoista muistaa Lintsiltä ne merenneidot joita sai palloilla heittää veteen? Täällä oli siis vastaava vehje ja K:n mielestä oli aivan kaikista parasta pudottaa se laudalla istuja sinne altaaseen.

syvemmillä vesillä


K:n mielestä aivan superhauskaa. Huomatkaa kuvassa liehuva lippu.
Kesäbileet oli ruotsalaisten kotikonnuilla Vasa Park:ssa 

iltapalaksi syötiin pannaria ja mansikkahilloa

3 kommenttia:

 1. Olipa mukava hyvänmielen postaus! Tyttärellä suloinen keijuasu ja ihanat pojat rannalla. Panostetaanko sielläpäin lasten synttäreihin aina täysillä? Keijusynttäreiden koristelut ja tarjoilut näyttivät mahtavilta ja itse järjestit taannoin hienot merisorvosynttärit. Vähän tuli tunne, että pitäisikö itsekin panostaa vähän enemmän lasten kemuihin ;)

  -3:n äiti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitten kuvien synttärit on sellaiset extreme kemut aina. Yleensä synttärit on enemmän sellaiset meidän merirosvobileitten kaltaiset, mutta kyllähän täällä useimmiten ainakin joku teema on lastenjuhlissa.

   Poista
 2. Ihan mahtavat keijusynttärit, mäkin tahtoisin tollaset - itselleni ;)

  Suloinen keijujais-M siipineen <3

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.