keskiviikko 12. joulukuuta 2012

ihana syntymäpäivä


Oli ihana päivä... oikeesti! Paljon onnitteluita. Kortti anopilta ja sähköpostia L:n Faijalta... naamisonnittelut L:n kaikilta sisaruksilta, ja ystäviltä läheltä ja kaukaa. Blogiinkin tuli onnitteluita tutuilta ja tuntemattomilta. Mä oon vähän tällainen hassu synttärihössö... en varsinaisesti tykkää olla keskipisteenä, mutta silti se vähän spesiaali tuntuu kivalta, etenkin omalta perheeltä. Mutsilta ja broidilta ei tullut mitään, en varsinaisesti kyllä odottanutkaan.

Joulukortin tein valmiiks, enää se pitäis lähettää – sähköisenä. Lasten syntymän jälkeen ei kertaakaan ole tullut niitä käsin kirjoitettua ja postissa jonotettua... laitan sen jakoon meilitse – modernisti – ajatus on kuitenkin yhtä aito ja lämmin, ilman jännetupin tulehdusta.

Kello ei ole edes ysiä... meen kuitenkin nukkumaan – aikaisin – synttäreiden kunniaksi. Viime yönä tuli taas valvottua M:n kanssa.

9 kommenttia:

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.