sunnuntai 30. joulukuuta 2012

nilkkaan kolahti tämäkin tauti


Just kun kuvittelin et ollaan kuivilla se kolahti – omaan nilkkaan. Joka paikkaa särkee ja yskittää ja kurkku on kipee... M on just sen verran terve ja kärsimätön ettei jaksa eikä edes halua ymmärtää et muut on kipeenä.  Paranemassahan toi kaksikkokin on ja kunnon tropeilla pystyssäkin. Mä en vaan niitä troppeja saa ottaa... yhdessä on ibuprofeiinia, toisessa aspiriinia, kolmannessa jotain seuraavaa kiellettyä kamaa... juon teetä ja kärsin – kyllä se tästä, toivottavasti jo huomenna on asiat paremmin. Ensin oli vuodet 2007-2010 kun oli raskaana ja/tai imetti eikä voinut huumata itseään. Aina taudin iskiessä ajattelin et kohta saan taas vetää troppeja kaksin käsin ja sairastaa aikuisesti tuskitta... nyt ollaan tässä. Minttuteetä saa ottaa ja panadolia ja hunajaa.


Tällä yritin eilen nujertaa tautia... valkosipulia, chiliä, korianteria, sipulia, porkkanaa, herneitä, papuja, udon nuudeleita ja chiliöljyssä paistettua lihaa...

M lähdössä kauppaan L:n kanssa... Takki - Eddie Bauer First Ascent, mekko - Tea,
legginsit - Gap, tennarit - Skechers.
Tää on sellainen ihan normi talviasu täällä, monella ihan oikeesti toppatakki ja shortsit. 

K ja pallo... siskon kumpparit ja sadetakki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.