torstai 27. joulukuuta 2012

kyläilyä


Meillä on tänään vapaapäivä, meillä on tänään vapaapäivä, meillä on tänään vapaapäivä, meillä on tänään... tää mantra auttaa lasten tapellessa kaikesta. M ulisee ja pojat yrittää ärsyttää sitä parhaansa mukaan.

Eilinen kyläily oli M:lle selkeesti ihan liikaa ja tänään mikään ei oo hyvin. Se riitelee ja kiukkuaa kaikesta ja jannut heittää vettä myllyyn minkä kerkiää. Parempi vanhempi jäis varmaan kotiin hallitsemaan ja hillitsemään tilannetta, olemaan läsnä ja pitämäänkiinni. Mutta mä maltan tuskin odottaa et se lastenhoitaja pamahtaa tänne puoliltapäivin ja sit meidän ei tartte kuunnella tota enää koko loppupäivänä. Huomenna maksellaan sit, mut huomenna on vasta huomenna ja tänään meillä on vapaapäivä.

Oltiin Kummitäti K:n perheen luona, saatiin ihana jouluateria kalkkunoineen... Ilta venähti ajateltua pidempään – ihan kasiin asti joo –ja vaikka M tuntui pärjäävän oikeinkin hyvin niin ilmeisen raskasta se sille kuitenkin oli. Seuraava koitos on uuden vuoden bileet, just nyt tuntuu siltä et ne saattaa olla ihan itsemurhaa... ei me kuitenkaan voida aina vaan kotonakaan istua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.