maanantai 24. joulukuuta 2012

joulurauhaa


Niinhän siinä sit kävi että se kuumeinen pieni tyttö myös heräsi kuumeisena ja aattoaamu alkoi lääkärissä. Tähän ei taas voi muuta sanoa kuin että kyllä pukki eiku äiti tietää... ehkä mä voisin ryhtyä valelääkäriks. Laryngiitti ja poskiontelotulehdus. Nyt odotellaan puhelua apteekista et päästään hakemaan tropit potilaalle.
Mun entisessä joulunatsielämässä tää olis ollut maailmanloppu – ei jouluna sairasteta vaan juhlitaan sääntöjen ja aikataulun mukaisesti. Samoin kuin se et suklaata syötiin jo aamiaisella, ennen kuin Suomen Turku julisti joulurauhan Youtubessa (vm 2011, mutta kyllä se vähän kuluneempikin joulurauha meille kelpaa). Maailmanloppu olis myös ollut se, että L lähti poikien kanssa puistoon tai et mä istun tässä koneella tai et me ei syöty riisipuuroa tai... tää joulurentoilu on vaan oikeesti aika mukavaa.

Joulurauhan julistusta kuunteli niin elävät kuin kuolleetkin1 kommentti:

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.