perjantai 7. joulukuuta 2012

opeilla on yleisnimenä erisnimi


Mä mietin et pitäis varmaan joku viikko ottaa ihan asiakseen kirjoittaa KAIKKI meidän lasten metkut ylös... pitää siis muutama päivä mukana kynää ja paperia ja kirjoittaa muistiin aina kun sattuu ja tapahtuu. Vois jopa numeroida ne niin kuin Vaahteramäen Eemelin metkut ja katsoa kuinka pitkälle me päästään. Joukossa tyhmyys tiivistyy ja kannustusjoukkojen läsnäollessa pitää ne typerimmätkin ideat aina toteuttaa... tähän en usko että on tulossa loppua vielä kymmeniin vuosiin ja tässä vaiheessa suurin osa näistä kepposista ei vielä vaaranna kenenkään henkeä – terveyden kylläkin.

Oltiin tänään poikian kanssa opekokouksessa ja mä tajusin että vähän niin kuin ennen vanhaan – ainakin kirjoissa – piikaa tai hovimestaria kutsuttiin aina samalla etunimellä, oli oikea nimi sitten ihan mitä tahansa, kutsuu meidän pojat jokaista opettajaa samalla etunimellä. Ne on kaikki Taideopeja.

Eilisestä hengähdystauosta sai ammennettua voimia ja tuntuu taas ihanalta et on perjantai ja viikonloppu... pojat katsoo piirrettyä ja Koira tarkkailee muristen tuulen heiluttelemaa Mikki Hiirtä. L tekee kotoota töitä ja M on koulussa, leppoisaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.