sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

kerran kesäkuussa

Jos elämä oliskin aina tällaista kuin just nyt... pojat leikkii ja pulikoi keskenään lastenaltaassa, M lähti L:n kanssa pyöräilemään – nimenomaan näin päin – ja sunnuntai iltapäivä on seesteisen rauhallinen. 

Ulkona elohopea jatkaa nousuaan, kohta ollaan lähempänä neljääkymmentä, vaan sisällä on silti ihanan viileää. Kosteusprosennti on 68% - Miamissa just nyt 64% ja siellä tunnetusti on aika nahkeeta - kun se tavallisena kesäpäivänä on alle 50.  UV-indeksi huitelee jossakin kasissa tai ysissä ja jopa minä valelin tota jälkikasvua vähän aurinkorasvalla.


Jos elämä oliskin aina tällaista... just näin ihanan huoletonta. Onneksi näistä hetkistä riittää iloa ja lämpöä taas vähäksi aikaa, niihin kun kaikki huutaa ja itkee ja tappelee ja lyö ja puree toisiaan ja elämä on yhtä aikataulua ja tempoilua sinne ja tänne. Just nyt mä mietin et elämä on ihanan helppoa ja mukavaa ja noi lapsetkin tosi tavallisia moneen muuhun verrattuna. 

kirkossa niille kävi kirjaimellisesti munkki kun jaossa oli ilmaisia donitseja, eikä mitä tahansa donitseja vaan Krispy Kreme donitseja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.