sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

TOMS

Ostin siis eilen kesäkengät. Enkä ihan mitä tahansa kenkiä vaan ”TOMS” kengät. Ensinnäkin ne on tietty ihan huipputrendikkäät ainakin täällä Länsirannikon eko-viherpiipertäjä-puunhalaaja-yhteiskunnassa, onhan ne ekologiset, ainakin olevinaan ja niitä myy jopa Whole Foods Market. Kuljen siis surutta nahkakengissä, enkä kauheesti mieti mistä se nahka niihin kenkiin tuli tai kuka ne kengät on kasannut ja missä, mutta näitten nyt pitäis olla kaikin puolin eettiset jalkineet. Enemmän kuin se eettisyys, mua itseäni kuitenkin ”lämmittää” enemmän se, että jokaista myytyä kenkäparia vastaan lahjoitetaan kenkäpari sellaista tarvitsevalle lapselle.

Mä sain kieltämättä aamun kiksit siitä et Veera oli sattumalta osatanut omansa samaan aikaan... Veera kun eittämättä on muhun verrattuna melkoinen muoti-ikoni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.