torstai 27. kesäkuuta 2013

sataa sataa ropisee... myös korvien välissä

Meillä on tänään taas muutaman tunnin lastenhoitaja, tällä kertaa otan O:n mukaan ja mennään kahdestaan ekaks vähän humputtelemaan ja sit vielä yhdessä L:n kanssa ravintolaan syömään. O meinaa syödä mustekalaa.

jos ruuan itse tekeminen edesauttaa sen syömistä niin tää on kai sit syöty...

Ulkona sataa taas tai edelleen. Me ollaan sorruttu telkkariin ja lapset tuijottaa LeapFrogin opetusohjelmia mun puuhaillessa omiani. Tosin otinhan mä hetki sitten sellaiset Sinkkoslaiset alkukantaiset raivarit O:n pissatessa tahalleen housuun vähän aikaa sitten. Se ei siis halunnut itse vetää housuja alas ja kun mä en tehnyt sitä sille se lopulta seisoi siinä vessassa potan vieressä ja antoi lämpimän valua suoraan housunlahkeesta lattialle. Mun karjaisut kyllä pussattiin ja sovittiin, O:lle se pahin ”rangaistus” oli joutua suihkuun. Parempi kasvattaja olis varmaan jättänyt reagoimatta yhtään mitenkään... niinhän ne kai neuvovat tekemään.

UPS kurvas paikalle prinsessan lisäravinteet ja me kurvattiin kauppaan ostamaan lisää maitoa ja jogurttia ja oikeanlaiset pirtelöt... eilinen pirtelöselkkaus kun päätyi siihen ettei se aamullakaan juonut niitä vääriä juomia vaan sekoitin sille suklaan. Jos se eka tarjottu juoma silloin joskus maaliskuussa olis maistunut mansikalle tai vaniljalle ei suklaa kelpais, mutta koska me aloitettiin suklaasta, meillä juodaan vaan suklaata. Kasvattaja mussa karjuu korvaan ettei tällaista pelleilyä saa hyväksyä. Äiti mussa tietää ettei mulla taida tän lapsen kanssa olla muita vaihtoehtoja.


lapselle "ruokaa"

ohjeita ja tykötarpeita Maija PoppaselleHuomenna on Kummitäti K:n synttärikemut, jostain pitäis kaivaa iloinen juhlamieli ja työntää nää ruokahuolet jonnekin taka-alalle. Autotallista pitäis hakea askartelulaatikko ja askarrella kortti ja koska lahjarahat meni mun uusiin housuihin pitäis nättiin lasipurkkiin sekoittaa sokerikuorinta ja tuoksuttaa se vaikka tuoreilla tomaatinlehdillä. Mulla on myös pakottava tarve neuloa seuraava peitto... sen täytyy olla tää sade... jämälangoista ajattelin tehdä ja aloittaa just tasan tänään M:n sos.taitojenryhmän aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.