torstai 27. kesäkuuta 2013

oodi oolle

Voi mikä ihana iltapäivä meillä oli O:n kanssa samalla kun lastenhoitaja - se ei tosiaankaan ollut mikään Maija Poppanen - teki kuolemaa meillä kotona K:n ja M:n yrittäessä riehua sitä hengiltä... Lastenhoitajat muuten jakautuu karkeesti kahteen tässä asiassa, niihin jotka ymmärtää että noitten kahden riehuttaminen johtaa vain ja ainoastaan siihen et kierrokset nousee ja nousee ja nousee, ja sit siihen tämänpäiväisen kaltaiseen joukkoon joilla on joku käsittämätön kuvitelma siitä että ne uupuu ja väsyy ja siirtyy jossakin välissä rauhallisiin leikkeihin.

Autossa kysyin O:lta et mitä se haluu tehdä ja vastuas oli; ”Oh, I just wanna go to Bellevue Square Mama” Suunnattiin siis nokka kohden ostaria... se ei halunnut leikkimään, se halus ekaks karkkikauppaan, sit mun kanssa kahville ja syömään ne karkit (3 karkkia). Disneykaupassa tehtiin pikainen kierros mut muuten se halus kiertää saippuakauppoja, lastenvaateliikkeitä ja lahjatavaraliikkeitä... jannu oli siis selkeesti shoppailemassa.

Me oltiin L:n kanssa sovittu tärskyt ravintolaan ja L:llää odotellessa me leikittiin iPadillä ja luettii ruokalistaa ja lopulta miehen päätös oli selvä ja selkeä; ”I just wanna eat octopus” Tilattiin sit pojalle lautasellinen calamaria ja kyllä se ne söi – kaiken. Onneksi meillä on edes yksi lapsi jolla on tän asian suhteen toivoa... M ei syö mitään, K on lihapulla- ja nuggettimies. Jälkkäriks jätski ja sit jannu kävi vielä Gapin alessa ostamassa itselleen shortsit ja paidan.


Kiitos O!


3 kommenttia:

  1. Gulle... <3 Oolla oli varmasti kiva päivä jonka muistaa pitkään. =) Pätee varmasti äitiinkin.

    /Älskling

    VastaaPoista
  2. Voi että hän on niin suloinen - shoppailuineen kaikkineen.

    VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.