sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

maksamme velkaa

Onneksi on sunnuntai.M:n vohvelit ja jogurtti sen jälkeen kun ne on "syöty"

Siinä missä juhannusaaton kemut oli ihanat ja hauskat ja riemuisat ja... Eilen masettiinkin sit kovaa hintaa perjantai-illan riemusta. Juhannus tuli tarpeeseen ja kivaa oli. Siis ei siilleen örvelletään juhannuskivaa vaan ihan oikeesti kivaa. Lapset leikki, aikuiset söi ja jutteli ja söi ja jutteli ja... lapset paistoi notskilla vaahtokarkkeja ja M kylpi hot tubissa. Illan hämärryttyä ja lasten nukahdettua isäntäväen sänkyyn siirryttiin sinne nuotion ääreen juttelemaan mukavia. Sitähän tunsi itsensä ihan ihmiseksi, sai taas hetken olla jotain muutakin kuin äiti.


O ja sen käsilaukku

kompromissikakku - suklaata, valkosuklaata, kermaa ja vattuja


L pyytää huomauttamaan että se näyttää Michelin-mieheltä ton takin takia
söin ekaa kertaa yhteentoista vuoteen nuotiomakkaraa


Pudotus oli rankka. Niinhän se kaikissa lapsiperheissä on, jos illalla valvotaan niin seuraavana päivänä ei kellään oo kovin kivaa. O oli väsynyt ja kiukkuinen ja kiukutteli ja oli sellainen kai kohtuu tyypillinen väsynyt kolmevee. Mutta nää kaks muuta... mulla ei oo sanoja kuvaamaan sitä menoa, mutta sanotaan vaikka niin että siitä oli leikki kaukana ja myös vanhemmilla itku lähellä. M:n nukahtaminenkin kesti lopulta illalla toista tuntia, vaikka se oli melatoniininsa saanut.

M on ottanut painopeittonsa takaisin käyttöön, se oli jo välillä K:n käytössä. Täytyy miettiä jos tekis K:lle omansa. Näppylätyyny on koko perheen käytössä ja harkitsen puolivakavissani sellaisten hankkimista ruokapöydän tuolien istuintyynyiksi, sais päivällisvieraatkin treenata vähän keskivartalonlihaksiaan syödessään.

meidän lapset rakastaa tätä "kidutusvälinettä"

Kodintuunaus projekti jatkuu... löysin meille uuden sohvapöydän, keksitiin miten saadaan ruokapöytä tuunattua salonkikelposemmaksi ja tuolien tilalle tullee tässä vaiheessa valkoiset penkit.

Pebble Coffee Table - West Elm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.