sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

PÖP-1

Taisin jossakin välissä mainitakin että täällä kun ostat uuden auton saat sen kaupasta mukaasi ilman kilpiä ja takaikkunaan liimataan vaan sellainen paperilappu joka toimittaa kilven virkaa siihen saakka kunnes ne oikeet kilvet saapuu autoliikkeeseen tai auto on rekisteröity sille halutulle kilvelle. Haluttu kilpi tarkoittaa siis mukana siirtyvää personoitua tai erikoiskilpeä. Meillä on viimeiset vuodet ollut kummassakin autossa personoitu kilpi, tyyliin "KOIRA". Sellainen, josta kaikki tutut tietää het et se on meidän perheen auto. Nyt ensin L halus vaihtaa omansa musiikkikilpeen ja mä vaihdoin perässä a) kuuluakseni samaan sarjaan ja b) koska se näytti hyvältä. Näillä erikoiskilvillä rahoitetaan sitä kohdetta kenen kilven valitsee, meidän kohdalla musiikinopetusta kouluissa. Vaihtoehtoja on palomiehistä, lemmikkieläimiin. Oma teksti taviskilvessä maksaa $40 ja erikoiskilpi maksaa saman. Persoonallisia kilpiä näkyykin aika paljon.
taviskilpi johon voi halutessaan valita tekstin

tällaiset meille tuli.
Näihinkin olis voinut joko valita oman tekstin tai siirtää sen vanhan personoidun kilven tekstin mukanaan.
vaihtareita on vielä paaaaljon enemmän


2 kommenttia:

  1. Luulin, etta WA oli yksi personalized license plates:n luvattu maa, mutta Alaska on ihan oma lukunsa. Taalla melkein joka toisessa kulkupelissa on personoidut plates:t, ja kustannukset personointiin on (muistaakseni) $30.

    VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.