sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

lauantaina

24-tuntia siitä kuin sain antibioottipiikin takalistooni lähdin ekaa kertaa kahteen viikkoon ensin lenkille Koiran kanssa ja sieltä tullessani vielä energiapuuskassani trimmasinkin sen Koiraparan muistuttaessa enemmän lammasta tai vuohta kuin Koiraa. Voitaneen siis todeta et se oli tässä vaiheessa tautia selkeesti bakteeri eikä virus ja kurkkukaan ei ole kipeä, ekaa kertaa kahteen viikkoon.

Päivä meni poikien synttärilahjoja palautellessa ja vaihdellessa... vauvaduplot lelukauppaan – tilalle ne valkkas ”elintarvikkeita” ja meillä on nyt eilisestä saakka käyty kaupassa, leikattu, paistettu ja tarjoiltu.Kassillinen sälää koottiin yhteen ja palautettiin Targetiin, tilalle saatiin lapsille korissysteemit. Tää koris me haluttiin, koska M:n opettaja mulle kertoi et M tykkää välitunnilla pelata korista ja saa toistasataa pistettä välitunnin aikana (korista saa aina 2 pistettä). Eilen me sitä seurailtiin ja kyllä sillä oikeesti on taitoa, sehän heitti paremmin sisään kuin L jolla kuitenkin pitäis ainakin olla vähän enemmän kokemusta ja harjoitusta. K sen sijaan hermostui kun ei osannut ja kävi tunkemassa pallon alakautta sisään koriin ja tuuletti sen jälkeen ”koriaan”.


Add caption

O tekee ekan korinsaK on nyt kahtena iltana saanut melatoniinia. Nukkumaanmeno on näin helpompaa ja varmasti se nukkuukin paremmin. Aamut on yhtä aikaisia kuin ennenkin ja nythän sillä sit riittää virtaa vaikka muille jakaa... meidän sählä ja sähköjänis on laittanut seuraavan vaihteen silmään – apua! Toisaalta mä oon jo aikaa sitten ottanut ton sähläämisen sen asenteen että se on ominaisuus joka on ja pysyy ja täytyy vaan toimia sellaisissa puitteissa että se sählääminen mahtuu mukaan... eilen käytiin lounaalla lasten kanssa ravintolassa ja sijoitettiin K istumaan niin et se sai ihan rauhassa pyöriä ja säätää ja kiivetä... mä aina paidanhelmasta vetäisin sen takaisin.

Me päätettiin eilen et O pitää viedä ravintolaan, siis ilman sisaruksiaan. K ei ehdi syömään ja M ei halua syödä. M jauhoi eilen samaa hampurilaisen palasta puolisen tuntia. O on avoin ja eilenkin söi meidän mustekalat suurella nautinnolla - vielä senkin jälkeen kun tiesi syövänsä mustekalaa...


vanhemmille oluet ja mustekalaa, lapsille hampurilaiset ja ranskalaiset

Mä muuten mietin et nyt kun ollaan asuttu samassa kylässä kohta yksitoista vuotta ja M on käynyt kaksivuotta koulua täällä niin joka paikassa ja aina törmää tuttaviin... eilenkin kolmesti.

käytiin me jätskilläkin... kaks suklaata ja yks banaani


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.