tiistai 12. maaliskuuta 2013

luovutusvoitto?


Okei. Jannuille, tai siis K:n lisäksi myös O:lle nykäistiin vaippa päälle ja jatkettiin päivää. Sepä otti ja pyysi potalle, kävi ja pissas. Laitoin vaipan takas ja lähdettiin poikien kanssa viemään M balettiin.

M:n tanssiessa me käytiin kirjastossa. Pojat palautti seitsemän kirjaa ja tilalle otettiin uudet kuusi kirjaa... ”If You Give a Cat a Cupcake” ”If You Give a Pig a Pancake”, ”Is There Really a Human RACE?”, ”Big Words for Little People”, ”Adventure Annie Goes to Kindergarten”, ”My Big Boy Undies”. Jätkät valkkas itse itselleen, mä poimin M:lle pari. Sit O halus taas pissalle ja istui pöntöllä ja pissas ja hymyili leveesti. Kun tultiin kotiin se kävi kakalla – taas potalla – ja sit pissalla ja mä alan uskoa et ehkä se sittenkin.

Nyt kello on kahdeksan illalla ja M vielä huitoo tossa. Ei taaskaan syönyt päivällistään ja nyt se syö iltapalaksi juustoa ja omenaleipää. Tilaus oli kyllä paahdettuja vaahtokarkkeja ja suklaata ja keksiä. Mun tilaus olis et se pysyis ens yönä omassa sängyssään, viimeiset kaksi on taas menneet meidän välissä.


2 kommenttia:

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.