lauantai 23. maaliskuuta 2013

nopea aamu - hidas aamupäivä


Kello on muutamaa minuuttia vaille kymmenen ja tänä aamuna on jo leivottu leipää, tehty pannareita, paistettu pekonia, tehty vapaaehtoistyötä kirkolla ja kahviteltu... kun aikaisin nousee, ehtii paljon.

M oli mun mukana kirkolla ja sille oli ihan liikaa se tyhjä aula ja ne muutamat ventovieraat ihmiset, siis sille vieraat. Se on tottunut siihen et aula on täynnä ihmisä ja kukaan ei kiinnitä siihen mitään huomiota. Kyllähän ne kaikki siellä tiesi et meidän stressaaja on erityinen, mutta silti olisin tarvinnut taas sen kyltin kaulaan, jossa sanotaan että tää lapsi on vähän epäkunnossa ja huolto on tilattu. Lopulta me lähdettiin kotiin M:n itkiessä. Kotona se paineli yläkertaan ”järjestämään”, kävi syömässä pannarinsa ja palas yläkertaan – järjestämään lisää. Suuri muutos entiseen on että se järjestäminen tuntuu oikeesti auttavan siihen sisäiseen epäjärjestykseen - edes hetkeksi - ja yläkerrasta palaa yleensä kohtuullisen hyväntuulinen lapsi.


jannut katsoo Aristokatteja, se on vähän turhan jännäEilinen talvi tuntuu unenomaiselta kokemukselta ja jos ei olis ottanut kuvia alkais jo epäillä sitä uneksi. Suorastaan surrealistista.

oliks meillä oikeesti eilen yli viis senttiä lunta?

Tän päivän ohjelma on sellainen lauantaivakkari, vähän sitä ja vähän tätä... ruokakauppaa, rautakauppaa, vaatteiden kierrätystä, puistoa...


pääsiäisruoho on ainakin toistaiseksi vähän harvanlainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.