lauantai 9. maaliskuuta 2013

aurinkoa ja timatteja


Tästä tulee ihana päivä. Ihan varmasti tulee, tulee, tulee...

L nousi ennen kukon laulua aamuauringon herättämän M:n kanssa. Tiukasta vyönkiristyksestä huolimatta me ehkä joudutaan taipumaan pimennysverhojen hankkimiseen. Onneksi huomenna siirrytään kesäaikaan ja saadaan hetki lisää aamuhämärää. Mä sain kuitenkin nukkua Koira kainalossa.

Päivästä tulee lämmin – siis sellainen kevätlämmin +15C – ja aurinko lämmittää jo aamusta Koiraa pissatellessa. M katsoo jotain vauvaohjelmaa ja kuivattelee varpaankynsiään maalattuaan ensin sillä samalla kynsilakalla kolme löytämäänsä kiveä - timantteja. Opin kynsilakka nyt ei ehkä oo askartelumaaleista edullisimpia, mutta kun tota hilelakkaa ei saa pois kynsistä kuin moottorisahalla niin leikkiköön.L:n pyörä pitää hakea huollosta. Se on lasten lempiohjelmaa kun pääsee samalla koeajamaan pyöräkaupan pyöriä. Sit on käytävä ruokakaupassa ja illalla on naapuruston viinibileet.

Tänään meillä ei ole autisteja eikä sähköjäniksiä eikä kehitysviivästymiä. Meillä on vaan kolme lasta, kaksi aikuista ja Koira – ihan mahtava oma perhe. Tästä tulee hyvä päivä. Aurinkokin paistaa. Tulee, tulee, tulee... En ottanut viskipaukkua tai diapamia aamukahvin kanssa, se on toi aurinko.2 kommenttia:

  1. Noi timantit on hienot. Alkoi tehdä mieli askarella samanlaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tällainen epäaskartelijakin keksii jotain kivaa ;)

      Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.