maanantai 3. syyskuuta 2012

109.5cm


Se on meidän M:n mitta... kesän aikana on tullut 5cm lisää pituutta, ei ihme että musta tuntuu että se venyy kuin pavunvarsi. Kuukausi sitten ostettu paita näyttää lyhyelle. Neiti puuhaa keittiössä, tekee kuulemma suklaamoussea, ei mee kauaa kun se tekee sitä oikeesti eikä leikisti. Seitsemän päivää koulun alkuun... perjantaina päästään tapaamaan uutta opea.

Pyhäpäivän aamu (Labor Day), leipä uunissa, L unilla... ei oo kiire yhtään mihinkään. Pitkät viikonloput tekee ihmiselle hyvää. Tänään ei mennä mihinkään, eikä tehdä yhtään mitään. Lauma saa leikkiä pihalla naapurin lasten kanssa ja mä ajattelin pitää tän yöpaidan päällä koko päivän ja juoda paljon kahvia, aamiaiseksi tuoretta leipää ja appelsiinimarmeladia. Tai jos sittenkin vetäisis shortsit jalkaan ja sen kulahtaneen paidan ja lähtis Koiran kanssa metsään... sinne pitää mennä ennen kuin tulee kuuma, loppukesän aamut on ihanan raikkaita - juodaan nyt kuitenkin ensin paljon kahvia ja syödään marmeladileipää.

***

Aamua ilahdutti myös mun ihan ensimmäinen tunnustus kinttupolkujen Marikalta. Kiitos! Kylläpä tulikin hyvä mieli!


 Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se on kerrottu vain Post it -lapulla, ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Vaan kenelle jaan tätä eteenpäin, kun tuntuu että kaikki ovat tämän viimepäivinä jo saaneet... 


5 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta :)

  Onpa M pitkä tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se on aina ollut pitkä, pojat on taviksia...

   Poista
 2. Veera / Stockholm by me3. syyskuuta 2012 klo 14.38

  Voi kiitos! <3 Tuli tosi kiva fiilis. Olen tosin saanut tämän jo aikaisemmin joten eteenpäin en varmaankaan enää saa laitettua, pahoitteluni siitä :( Mutta tosiaan suurkiitos kunniasta kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta, mieltä kohottavasta blogista!

   Poista
 3. Kiitos Yksis. Tahtoisin laittaa sinulle tämän takaisin, mutta ehkä en kuitenkaan :-)

  Ihanaa, että olette sopeutuneet "uuteen elämään" jo hyvin.

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.