keskiviikko 12. syyskuuta 2012

yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa


Sanoja lisää myöhemmin...


22 kommenttia:

 1. Komppaan edellisiä: IHANAA!!! ❤ ❤ ❤

  VastaaPoista
 2. Musta toi kuva on jotenkin niin koskettava. Keijuprinsessa varmistaa, että ne siivet on varmasti siellä missä pitääkin. Suloinen ballerina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyyneleet silmissä kun sitä katson... M ei tiennyt että kuvaan salaa lasin takaa verhon rakosesta :)

   Poista
 3. Tää kuva on jotain niin kaunista. Itse varmaankin printtaisin tällaisesta kuvasta useita kopioita, jotta jokaisena huonona hetkenä löytäisin keijun piristämään päivää.

  -Minna

  VastaaPoista
 4. Niin koskettava kuva! Kyyneleet tulvahti silmiin liikutuksesta, vaikka teitä en edes tunne. Ehkä hieman saattaa mielialaan vaikuttaa se, että olen viettänyt sun blogimaailmassa tänään MONTA tuntia kahvikuppi kourassa kun omat lapset lähtivät isänsä luokse isänpäivän viettoon. Ihan todella en ole aamupäivän jälkeen tehnyt muuta kuin maannut sohvalla sun blogimaailmassa. On aina niin ihanaa kun löytää blogin joka on vaan pakko lukea alusta loppuun ahmimalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu aina silloin kun törmään vastaavaan blogiin että luen jännittävää kirjaa... näissä "blogikirjoissa" on vaan se hyvä puoli että ne jatkuu vielä senkin jälkeen kun on saanut kaiken luettua :)

   Poista
  2. Toivottavasti tällä kerralla jatkuukin! Mulle on kaksi kertaa käynyt niin että kun olen saanut kahlattua jonkun aivan ihanan blogin alusta loppuun niin se onkin loppunut kokonaan... arvaa turhauttiko :D

   Poista
  3. Se verran oon itse koukussa tähän, että tuskin maltan lopettaa :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.